Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 15/L. Szerintetek mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15/L. Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy fiú (15é.) régóta tetszik.Tegnap kicsit bevolt rugva és mondta, hogy nagyon szép vagyok, tetszem neki . most nekem kéne lépnem? vagy csak a pia szólt belőle? :/ :D köszi a válasuokat
2010. máj. 8. 18:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%
Nos ez a kérdés az alkalmazott tudományok témakörön van. Éppen ezért ezt kell csináljad. Szerezz hipermangánt és old föl vízbe. Itasd föl egy papirral, majd szárítsd ki. Kérd meg a barátodat, hogy fújjön bele a papírba. Ha lila marad, akkor nem az alkohol beszélt belőle. Ha elszíntelenedik, akkor viszont nem ivott. Kérdezd meg másnap is tőle, ugyanezzel a tesztel és ha lila maradt, és igent mond, akkor biztos nem az alkohol beszélt belőle.
2010. máj. 8. 18:39
 2/16 A kérdező kommentje:
xD köszii ... amugy nem tehetek rolla hogy ide rakta édes:)
2010. máj. 8. 18:40
 3/16 anonim ***** válasza:
Bocs elírtam, ha elszíntelenedik, akkor ivott ez biztos elrontottam XD
2010. máj. 8. 18:40
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy az alkohol fellazítja az ember gátlásait, szóval tényleg ezt gondolta rólad, csak normálisan lehet nem merte elmondani neked.
2010. máj. 8. 18:42
 5/16 anonim ***** válasza:
73%

A gyerek és a részeg ember mondja meg az igazat. Tartja a mondás. De van olyan szólás is, hogy nincs ronda nő csak kevés pia. Ha tetszel neki lépni fog, de kicsit bátoríthatnád talán.

üdv

2010. máj. 8. 18:54
 6/16 A kérdező kommentje:
jó,köszi... és hogyan bátoritsam ?
2010. máj. 8. 18:56
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyszer volt olyan, hogy a barátommal voltam mikor részeg volt, akkor ő áradozott rólam meg minden, és később megkérdeztem, azt mondta, hogy az igazat mondta, csak józanul nem a szavak embere. Szerintem te is kérdezd őt meg hogy komolyan gondolta-e...
2010. máj. 8. 20:33
 8/16 anonim ***** válasza:
Valóban, részegen könnyebben kijönnek az emberből a szavak, ami néha jó, néha nem...
2010. máj. 9. 00:38
 9/16 anonim válasza:
52%
Egyértelmű hogy a pia beszélt belőle ha csak az utána való napokon nem mondta..Sztm te ne tegyél semmit ha érdekled ő úgyis fog lépni..
2010. máj. 12. 19:54
 10/16 anonim válasza:
26%
huh hat szerintem a pia beszelt belole csak...
2010. máj. 12. 20:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!