Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit imádtok a másik nemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit imádtok a másik nemben?

Figyelt kérdés
kort nemet is légyszí
2010. máj. 8. 16:34
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 A kérdező kommentje:
20:34es minek idegeled del magad ilyenen?:D képzeld el milyen lehet a valóságban aza nagyszájú;)
2010. máj. 10. 20:40
 42/62 A kérdező kommentje:
a nő csak eszköz?XD anyádéknál nagyon rossz lehetett a viszony:( sajnállak nagyon:(:(:) menj el dokihoz:) (megbeszélhetitek azt a szörnyü gyerekkort:D) vagy beszélgess erről valakivel mert ez a felfogás nem normális:D
2010. máj. 10. 20:41
 43/62 anonim ***** válasza:

<első válaszoló>

Nyilván ha élőben találkoznánk, akkor te is megfürdetnél engem a csodáló tekintetedben. :D

2010. máj. 10. 20:42
 44/62 A kérdező kommentje:
persze teljesen valószínű:DxD
2010. máj. 10. 20:43
 45/62 anonim ***** válasza:

20:34 vok

igazad van.. vagy nagyszájú vagy egy tapló lehet...

de hogy a kérdésre is válaszoljak,

én azért szeretem a férfiakat, mert biztonságot nyujtanak..pl a barátomhoz nagyon szeretem esténként hozzábújni..:)

szeretek a fiú barátaimmal beszélgetni, tetszik bennük hogy udvariasak.. céltudatosak, határozottak

2010. máj. 10. 20:48
 46/62 anonim ***** válasza:
28%
Tiszta szánalom! hogy lehet már igy lenézni egy nőt??? Tudjátok a férfiak a leg szánalmasabbak azzal, hogy egy egyszerű k*rvának nézik a csajokat, pedig nem azok! Persze ha majd nem lenne kivel b*sznotok akkor meggondolnátok kétszer is hogy mit beszéljetek róluk.. akkor majd tolhatnátok egymás szőrös se**ét...... tisztaszánalom -.-"
2010. máj. 10. 20:53
 47/62 A kérdező kommentje:
igen ilyenek a jó pasik:) haggyátok szegény első válaszolót:D neki gondolom nicns barátnője mert csak néha talál egy punc!t:D akiért vagy fizet vagy nem(A) vagy tudjuk milyen fajta...:D akik edidg értelmes választ írtak azok akiknek már volt érett kapcsolata;) azért ez elárul valamit:D persze nem provokálni akarlak oo "csodálatos" első válaszoló:DXD
2010. máj. 10. 20:55
 48/62 A kérdező kommentje:
bocsi 20:48nak irtam előzőt:D hát igen utolsó válaszoló igazad van:D dehát ezt sem fogják megtudni soha mert mindig lesznek naiv kislányok(r!bancok) vagy tapasztalt k*rvák akik megadják nekik ami kell:D (persze ezt csak azoknak szánom akik azt hiszik hogy a nők csak tárgyak közben meg ha nem lennének nők, mi lenne velük?:D semmit nem tudnának csinálni az életben:D a szexhiány miatt meg valószinüleg meg is őrülnének:D)
2010. máj. 10. 20:59
 49/62 anonim ***** válasza:
0%

<első válaszoló (kópirájt)>

NNah igen :D Látom én itt már sztár vagyok. :)

NNah megyek tanulni, holnap ZH... Majd holnap este megint megnézem a "termést". :D :)

2010. máj. 10. 21:09
 50/62 anonim ***** válasza:
72%

sztem egy nő hamarabb őrül bele a szexhiányba mint egy pasi, ha már itt tartunk :)

a kérdésre a válasz:

barátnőben: azt, hogy egy nő sokkal megfontoltabb, előrelátóbb, intuitívebb, mint egy férfi, illetve ha képes kihozni az emberből azokat a dolgokat/érzelmeket, amiket egy magányos férfi a lelke legmélyére temet, valamint ha tud nevetni és komoly is lenni egyszerre

csajokban: a jó kinézeten kívül magát a kihívást, amíg az ember eljut a bugyiig :)

remélem nem bántottam meg semelyik feminim csajt itt, hangsúlyozom h ez csak az én véleményem

24/F

2010. máj. 10. 21:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!