Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb koromban a baratnom (elso szerelem) otthagyott egy jol szitualt nemet pasasert. Ezekutan nagyon megrendult a bizalamam az ugynevezett gyengebb nemben. Lehetnek meg kivetelek, vagy egyre utazik mindenki?
erre kétféle választ fogsz kapni:
1. nem, dehogy, itt vagyok én, én is rendes lány vagyok stb...
2. nincs kivétel, minden nő krva.
amit én mondok, hogy az első szerelem a legtöbb embernél nem tart a sírig, így vagy út véget ér. ezt el kell fogadni, és tovább kell lépni.
Kétféle nő van:
1. R*bi
2. R*bi, aki jó kislánynak álcázza magát
nehogy már az itt kommentelő sok kis kocka véleményére adj, akik p*nát akkor láttak, mikor anyukájuk világra hozta őket...az én férjemet kicsi gyerekkel hagyta ott a párja, ő is egy pasi miatt (aki ráadásul nem volt se jóképű, se különösebben gazdag). nem mondom, hogy nem maradt benne tüske, de túl tudott ezen lépni. pedig súlyosabb helyzet volt, mint a Te első szerelmed lelépése (mert ő gondolom nem hagyott Rád egy oviskorú kisgyereket és egy rakás felhalozott adósságot, amit ki kellett fizetned helyette). plusz nem vitte el a kocsidat se gondolom.
de ha így állsz hozzá, jobb is, ha megkíméled a lányokat magadtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!