Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb koromban a baratnom (elso szerelem) otthagyott egy jol szitualt nemet pasasert. Ezekutan nagyon megrendult a bizalamam az ugynevezett gyengebb nemben. Lehetnek meg kivetelek, vagy egyre utazik mindenki?
Tehat mostmar teljesen ismeretlenul le is hulyezel?
Koszonom,de nem hiszem hogy raszolgaltam,en nem olvastam rad szemelyesen semmit !
dettó ez történt kb velem is. 3-4 év után összelapátoltam egy jó testet, köben vettem egy kocsit, meg egy motort. és rájöttem hogy ezzel kvanagy öngólt lőttem:D (se a testépítés se a kocsi/motor vásárlás nem azért történt mert ezzel akartam csajozni...)
a divatrib@ncok repkednek rám folyamat, a normális csajok meg eleve elfordulnak, mert biztos én is egy kigyúrt sekélyes idióta vagyok. akivel sikerül beszélgetni egy kicsit ált mindig le van döbbenve hogy jéééé egész normális vagyok pedig első körben esélytelen voltam nála...
vannak még normális nők, csak sajnos egyre kevesebben... aztán vannak a normálisnak tűnő lányok akik betegesen az idiótákat keresik, a rosszfiúkat próbálják szelidíteni, meg vannak a bulip&csák akik nyíltan vállalják hogy d&ghatod ha akarod onnan ahonnan jól esik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!