Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatalabb koromban a baratnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalabb koromban a baratnom (elso szerelem) otthagyott egy jol szitualt nemet pasasert. Ezekutan nagyon megrendult a bizalamam az ugynevezett gyengebb nemben. Lehetnek meg kivetelek, vagy egyre utazik mindenki?

Figyelt kérdés
2011. szept. 15. 10:00
1 2
 11/15 napietus ***** válasza:
100%
mi lenne, ha az egész választ elolvasnád? és arra írtam, hogy ha így állsz hozzá, akkor mindenkinek jobb, ha nem mész bele komoly kapcsolatba. dugj meg pár ingyenribit, azok arra jók, vagy csapd ki, de ne hitesd el senkivel, hogy normális vagy, miközben az első szerelemd elvesztésén keseregsz, mint egy kislány.
2011. szept. 15. 10:49
 12/15 A kérdező kommentje:

Tehat mostmar teljesen ismeretlenul le is hulyezel?

Koszonom,de nem hiszem hogy raszolgaltam,en nem olvastam rad szemelyesen semmit !

2011. szept. 15. 10:55
 13/15 napietus ***** válasza:
hol hülyéztelek le? nem Téged minősítettelek, henm ezt a hozzáállást, ami senki másnak nem árt, csak Neked.
2011. szept. 15. 10:57
 14/15 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igy van,de itt mindenki mar csak a sajat szemuvegen keresztul latja a dolgokoat.Talan rosszhelyre jottem kerdesemmel,azon mosolygom milyen okosak az emberek mikor masnak kell tanacsot adni.Engem "csak" nagyon megalaztak ,egyesek szerint ezen mindossze rohognom kellenne.De ezzel adasomnak vege,eljen mindenki legjobb tudasa szerint !
2011. szept. 15. 11:09
 15/15 bix ***** válasza:
100%

dettó ez történt kb velem is. 3-4 év után összelapátoltam egy jó testet, köben vettem egy kocsit, meg egy motort. és rájöttem hogy ezzel kvanagy öngólt lőttem:D (se a testépítés se a kocsi/motor vásárlás nem azért történt mert ezzel akartam csajozni...)

a divatrib@ncok repkednek rám folyamat, a normális csajok meg eleve elfordulnak, mert biztos én is egy kigyúrt sekélyes idióta vagyok. akivel sikerül beszélgetni egy kicsit ált mindig le van döbbenve hogy jéééé egész normális vagyok pedig első körben esélytelen voltam nála...

vannak még normális nők, csak sajnos egyre kevesebben... aztán vannak a normálisnak tűnő lányok akik betegesen az idiótákat keresik, a rosszfiúkat próbálják szelidíteni, meg vannak a bulip&csák akik nyíltan vállalják hogy d&ghatod ha akarod onnan ahonnan jól esik...

2011. szept. 15. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!