Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit imádtok a másik nemben?
21/62 A kérdező kommentje:
ezt csak bosszúból írtad:D minek idegesíted felmagad a kis önfejű nagyszájú kis farkú magát menőnek mondó kisfiúnak akivel csak játszanak a nők és még tapasztalata sincs?:) szerintem ha valakinek olyan szülei vannak akik jól nevelik a gyereket akkor tisztelik a szülőket és sosewm mondanának lyan általánosságot hogy a lányok vagy a fiúk általánosan hülyék vagy más mert az ő anyjuk lány és az apjuk férfi:D aki meg nem tudja élvezni a másik nem jó tulajdonságait az tényleg maradjon a saját neménél:D és ilyenkor meg szoktatok sértődni de ha nem akartok saját nemetekhez vonzódni akkor vegyétek észre mit szerethettek a másikban:)
22/62 A kérdező kommentje:
bocsi csak siettem kicsit rosszul fogalmaztam de kiveszitek belőle a lényeget gondolom:D
Első vagyok.
Látom nagyon felszívtátok magatokat... XDDDDDDDDDDDDDD
Ezzel csak szórakoztattok engem. Szidjatok mééég! *.*
2010. máj. 9. 17:22
24/62 A kérdező kommentje:
viccelsz?:D én folyton nevetek a válaszaidon de nem is veszem komolyan:) ilyesmi miatt kár is lenne feltenni ezt a kérdést:D tudom hogy sok lány is azt gondolja hogy fiúknak jobb minden de szerintem ez nem igaz:Dés ez nem szidás csak birom amikor egy fiú szidja a lányokat (én pl olyat ismerek aki azért szidja őket mert már 18 éves de még kapcsolatot nem sikerült össze hoznia eggyel sem és ezért inkább hülyézi őket pedig sok esetben az ő hibája) és ilyenkor reflexből rávágom hogy akkor maradjon a saját neménél:D dehát ez az ésszerű ha semmi jót nem talál a másik nemben:D nem?:D
Nem hiába sok a silány hapsi és a nők válogatnak:D
2010. máj. 10. 19:48
26/62 A kérdező kommentje:
azért nem silányok:) vannak jóképű szexy pasik és persze kis seggdugaszok is:D de vannak gyönyörű lányok és csúnyácskák is:) a kérdés az hogy mit imádtok a másik nemben:)
én a fiúk humorát imádom,sármosságát:P azt amikor nagy a kisugárzása,és menő csávó :) és a szájukat :P nyelvüket..hmmm :P:D 14/L
2010. máj. 10. 19:56
28/62 anonim válasza:
2010. máj. 10. 19:59
imádom a lányokban úgy általában a hangjukat az öltözködésüket. arc, száj, szem, szép haj. a szép formás mellüket, fenék. és végre járok egy ilyen lánnyal már lassan 1 éve és imádom. mindenkinek sok sikert:)
17/F
2010. máj. 10. 20:11
Azt nagyon szeretem a férfiakban, ha határozottak és talpraesettek. Na meg a humoruk is jó a férfiaknak. Szerintem a férfiak sokkal humorosabbak, mint a lányok és nem akarnak mindig mindenkinek megfelelni, ezért is mernek jobban poénkodni. És szeretem bennük azt a kettősséget, hogy férfiasak és erősek, de ha szerelmesek, akkor gyengédek és figyelmesek és nagyon romantikusak tudnak lenni. Imádom, ha egy férfi intelligens és persze ha hűséges. És szeretem azt érezni, hogy biztonságban vagyok mellette. Egyszóval azokat a férfiakat szeretem, akikre fel lehet nézni és aki mellett tényleg nőnek érzem magam, mert tisztel és megbecsül. A barátom szerencsére pont ilyen, mert minden meg van benne, amire vágyom.:)
20/L
2010. máj. 10. 20:15
Kapcsolódó kérdések: