Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit imádtok a másik nemben?
főleg azt ha szeretnek.......
16L
2010. máj. 8. 18:13
12/62 A kérdező kommentje:
amiket belinkeltél... elismerem hogy manapság sok lány átment r!banc p!csába de ti csak ezekkel a lányokkal találkoztok hogy ennyire utáljátok?:D nemértem énsem birom az olyanokat akik hetente más pasival fekszenek le és csak játszanak a férfiakkal de úgy irtok a nőkről mintha csak ezek lennének...sosem volt kedves okos szexi barátnőtök aki odafigyelt rátok? tudta mit szerettek és a kedvetekben járt meglepetéseket okozott és úgy szeretettétek egymást hogy el sem tudtad volna képzelni nélküled az életed? akivel midnen tökéletes volt? mert akkor megértem amiket írtok. én szerencsére megtaláltam akivel így érzünk egymás iránt:$ rá semelyik tulajdonság nem igaz amit férfiakra rosszként mondanék és énis úgy viselkedek hogy tökéletes köztünk még nagyon sok ideig
21\F
En azt szeretem a lanyokban, hogy olyan naivak. Mindent elhisznek ha egy kicsit is erdekli oket a tema , de fogalmuk sincs rola.
2010. máj. 8. 20:37
14/62 A kérdező kommentje:
nah teis kislányokkal kezdesz ki:D
Igazi nőket vajon miért nem tudsz felszedni,kedves 21!F,hmm???Érdekes,hogy csak a naiv lányok szintjén mozogsz.Ez két ember hibája,gondolom én.Nyilván Te sem találkoztál még normális,érett nővel.Talán azért,mert azok még nem álltak szóba Veled.
2010. máj. 8. 20:46
Én főleg azt szeretem a nőkben, hogy viszonylag lépést tudnak tartani velem érzelmi téren ... már amelyik. :)
Például ma is nagyon bunkó volt velem az egyik, mert odamentem hozzá, és megkérdeztem tőle, hogy segíthetek-e neki. EZT viszont nagyon nem szeretem. :(
24/F
2010. máj. 9. 01:01
azok a fene idegesitő női szokások... de mégis annyira nőiesek tőle hogy már vonzó :)) nemtudom... annyira más a két nem, gondolkodásban, viselkedésben, mégis pont ez ami sokszor vonzóvá teszi... vagy nem ez... hanem az ösztön, a biológia... :) minden a szex körül forog......... akárki akármit is mond........
2010. máj. 9. 01:15
Első válaszoló vagyok.
Nnah, és a kérdező mit szeret a másik nemben? :D
Amúgy szerintem jobban tennéd ha te is a saját nemedhez vonzódnál, szívességet tennél nekünk, pasiknak. :D
2010. máj. 9. 11:27
19/62 A kérdező kommentje:
én a pasikat szeretem és tudom hogy vannak jó tulajdonságaik nem úgy mint te:D szóval nekem tökéletes így az életem a barátommal akit nagyon imádok:D nekem nem kell a saját nememhez vonzódnom mert nem hordom le mindennek a pasikat így nem jön le másnak az hogy utálom őket és nem tanácsolják hogy akkor járjak lányokkal:D de a te esetedben kedves első válaszoló igen ajánlott hogy ha a nőkben nem látsz semmit amit szerethetnél akkor válaszd a fiúkat:)
én semmit sem szeretek a pasikban mert mindegyik egy ribanc.
Főleg mint az 70%-os válaszoló az elején.
A nőknek viszont sok jó tulajdonságaik vannak: kedvesek, okosak, és szépek.
a pasikban ami jó: a pénz!
Így remélem kiegyenlítettem...
2010. máj. 9. 14:46
Kapcsolódó kérdések: