Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit imádtok a másik nemben?
23/F
Nyilván a nők azért szeretik a férfiakat mert kedvesek vagányak, okosak, erősek, jó a humoruk, mindig mutatnak valami újat, izgalmasak, sokoldalúak. A férfiak pedig azért szeretik a nőket mert van p*ncijuk. :P
Ezt a kérdést nézd meg és rájössz,mi bajunk a nőkkel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Én a férfiakban szeretem,hogy:
-Nem bonyolítják túl az életet,
-Racionálisabbak,mint a nők,de legalább annyira tudnak szeretni,
-Nem akarnak mások elvárásainak mindenáron megfelelni,
és ez az,ami az én szememben vonzóvá teszi a másik nemet.Plusz akad még pár tulajdonság,ami a kiszemeltemnél előny,de azokat azért nem említem,mert az elvárások ideál tekintetében mindenkinél mások,ízlések és pofonok. 23/L
testüket, hangjukat, gondolkodás módjukat, meg amúgy mindent :D de csak a komolyabbakat szeretem, aki tényleg férfias, a kis nyomi fiúcskák iránt semmitse érzek, max a testük tetszik, abban is csak annyi,h van farkuk, meg nincs mellük, de ezzel nagyjából ki is fújt
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!