Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A szerb férfiak milyenek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerb férfiak milyenek? Tényleg durvák?

Figyelt kérdés
Randizgatok egy sráccal akinek az apukája szerb,az anyukája horvát,de ő már Svájcban született és ott is nőtt fel.Most itt tanul,Magyarországon,az egyetemen ismertem meg.Nagyon sármos,udvarias,mindig mosolyog,és jókedvű,nagyon megkedveltem.Az anyukám és a nővérem viszont nem örülnek ennek a kezdődő kapcsolatnak,mert szerintük a "vér nem válik vízzé",most még kedves velem,de aztán át fog menni pszichopatába és nem tudok majd menekülni tőle.Ezt nem tudtam róla elképzelni,egészen máig.Egy másik fiú ma szerelmet vallott nekem,egy szál rózsával,én persze mondtam neki hogy nagyon hízelgő,kedves,de most épp kialakulóban van valami egy másik fiúval.Megértette nem nyomult.Viszont ezt a fent említett fiú (a szerb) végignézte,majd amint én odébb mentem felkente szegény srácot aki a virágot hozta a falra,és össze vissza üvöltözött vele,alig bírtam róla két másik emberrel levakarni,nagyon megijedtem.Aztán persze bocsánatot kért a viselkedéséért,mondta hogy nem akart rosszat csak nem akart elveszíteni,és nem látszott egyértelműen,hogy én most visszautasítottam a srácot vagy sem (nem értette mit mondtam a virágos fiúnak,nem tud magyarul),és nem akart rám ijeszteni.Megbocsátottam végül,mert tényleg nagyon kedvelem,de most elbizonytalanodtam.Igaza lehet a családomnak?Eddig annyira normális volt,próbálom magam nyugtatni hogy csak felkapta a vizet,de végül is ez sem mentség,ilyet nem lehet csinálni.Nektek mi a véleményetek?
2017. febr. 14. 15:03
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Aki ennyire hopp letiltom csá módon gondolkodik,volt már szerelmes?Ez nekem is fáj,és bánt hogy ennyire megkedveltem,és most ennyi.Nehéz megemészteni.Bevallom valamennyire érzem hogy reménykedek,ahogy nem szabadna,de nagyon igyekszek elfojtani.Írtam neki hogy gondolkodnom kell,azt válaszolta hogy látta rajtam hogy nagyon megviselt ez a helyzet,és megérti hogy időre van szükségem.Azt írta még sosem csinált ilyet,és ő nem ilyen ember,de félt hogy a másik srác elvesz tőle.Na igen,elég üres mentegetőzésnek hangzik nem?Meg már az is hogy elvesz.Nem egy darab sajt vagyok akit elcsór az egyik egér a másiktól.De mindegy is,valószínűleg jobb lesz elfelejteni és megpróbálni továbblépni.
2017. febr. 14. 17:04
 22/25 anonim ***** válasza:
Általában a délszlávok szenvedélyesek, határozottak, családcentrikusak, viszont a női-férfi egyenlőséggel akadnak problémáik. Az viszont, hogy a te kiszemeltes agresszív, nem a nemzetiségétől függ.
2017. febr. 14. 17:14
 23/25 anonim ***** válasza:
A férjem szerb, semmi problémája nincs a női-férfi egyenloseggel, és nem is agresszív barom. A pasi szimplán erőszakos idióta, nem lehet ezt összekötni a szerbsegevel.
2017. febr. 14. 17:19
 24/25 anonim ***** válasza:
Amikor a te fejedet csapja neki a falnak, mert rad nezett egy srac a folyoson, akkor is hidd el, "o meg sosem csinalt ilyet" es "nagyon fogja sajnalni". En irtam hogy tiltsd le. Nekem volt feltekeny parom. Ahogyan ijesztove novekedett ez a tulajdonsaga, veget vetettem a dolognak gondolkodas nelkul. Hulyekkel nincsen dolgom, es labtorlo sem vagyok.
2017. febr. 14. 17:24
 25/25 anonim ***** válasza:

De ő egy majom vagy egy robot? Hogy a lóba nem látszott, hogy elutasítottad-e a másik pasit? Azért a testbeszéd olvasható, nézz bele egy olyan idegennyelvű filmbe, amilyet nem beszélsz.

És mit hitt, hogy te ott helyben dobod?

2017. febr. 14. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!