Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A szerb férfiak milyenek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerb férfiak milyenek? Tényleg durvák?

Figyelt kérdés
Randizgatok egy sráccal akinek az apukája szerb,az anyukája horvát,de ő már Svájcban született és ott is nőtt fel.Most itt tanul,Magyarországon,az egyetemen ismertem meg.Nagyon sármos,udvarias,mindig mosolyog,és jókedvű,nagyon megkedveltem.Az anyukám és a nővérem viszont nem örülnek ennek a kezdődő kapcsolatnak,mert szerintük a "vér nem válik vízzé",most még kedves velem,de aztán át fog menni pszichopatába és nem tudok majd menekülni tőle.Ezt nem tudtam róla elképzelni,egészen máig.Egy másik fiú ma szerelmet vallott nekem,egy szál rózsával,én persze mondtam neki hogy nagyon hízelgő,kedves,de most épp kialakulóban van valami egy másik fiúval.Megértette nem nyomult.Viszont ezt a fent említett fiú (a szerb) végignézte,majd amint én odébb mentem felkente szegény srácot aki a virágot hozta a falra,és össze vissza üvöltözött vele,alig bírtam róla két másik emberrel levakarni,nagyon megijedtem.Aztán persze bocsánatot kért a viselkedéséért,mondta hogy nem akart rosszat csak nem akart elveszíteni,és nem látszott egyértelműen,hogy én most visszautasítottam a srácot vagy sem (nem értette mit mondtam a virágos fiúnak,nem tud magyarul),és nem akart rám ijeszteni.Megbocsátottam végül,mert tényleg nagyon kedvelem,de most elbizonytalanodtam.Igaza lehet a családomnak?Eddig annyira normális volt,próbálom magam nyugtatni hogy csak felkapta a vizet,de végül is ez sem mentség,ilyet nem lehet csinálni.Nektek mi a véleményetek?
2017. febr. 14. 15:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Hát azt kell mondjam, ostobaság ellen nincs orvosság...
2017. febr. 14. 15:39
 12/25 anonim ***** válasza:

Ez nem nemzetisegtol fugg. Teny, h a kelet-europai ferfiak hatarozottabbak, de ez nem azt jelenti, h elmebeteg agressziv idiotak, mint ez a srac. Nekem is volt dolgom szerb sraccal, es nem volt ilyen idegbeteg. Sot, ott van a teniszezo Novak Djokovic!! Hat, az aztan tenyleg nem pszichopata es meg humora is van :)

Emellett dolgozom egyutt szerbekkel, horvatokkal es egyikre sem jellemzo ez az elborult agy.

Szoval a pasi nemzetisegtol fuggetlenul egy vadallat.

2017. febr. 14. 15:48
 13/25 anonim ***** válasza:
Vajdasági lányként volt már alkalmam néhány szerb pasival összeállni, és bár általánosságban azt tudom mondani, hogy kicsit erőteljesebbek, mint a magyar férfiak átlaga, talán egy cseppet durvábbak is tudnak lenni, de nem a leírt viselkedés a jellemző rájuk. Ez határozottan nem nemzetiségi kérdés, simán csak egy agresszorral hozott össze az élet.
2017. febr. 14. 16:00
 14/25 anonim ***** válasza:
Kár itt írni bármit ,ott az aduász amit hangoztat minden nő: tudjon a férfi megvédeni. Na ez megtud majd védeni, csak majd saját magától nem fog tudni.
2017. febr. 14. 16:21
 15/25 anonim ***** válasza:
Le is pontozták a válaszom, 7-es vagyok. pedig csak az igazat írtam, nem egy ilyen esetről hallottam már, a lányka inkább tűrt, de szétmenni azt nem. Na nekem mindegy, nem én leszek gipszben, miközben várok a fogorvosi rendelőben,hogy a maradék fogaim még menthetőek-e :)
2017. febr. 14. 16:27
 16/25 A kérdező kommentje:

7-es,ne itt éld ki a frusztrációidat,köszönöm.

Amúgy sosem hagynám senkinek hogy megüssön,ha fizikailag nem lennék képes megállítani,akkor az eset után azonnal feljelenteném.Nem vagyok az az áldozat típus,aki mindig csak reménykedik hogy többé nem üti meg a párja/férje.Anyukám ebben élt 15 évig,én ebben nőtten fel,megfogadtam magamnak hogy én ezt soha senkitől nem fogom eltűrni.Épp ezért bizonytalanodtam el.Az egyik felem szeretné azt hinni,hogy ez csak egyszeri eset,meg hát amúgy sem engem bántott,a másik felem meg már gyanakszik hogy legközelebb én leszek az akit bántani akar majd.Itt már nem arról van szó hogy csak külsőleg vonzónak tartom,hanem hetek óta randizunk,megismertem,megszerettem.De az a baj hogy nem ilyennek ismertem meg.Soha semmi jelét nem mutatta annak hogy agresszív lenne.De sajnos tudom,hogy most jött ki az igazi énje,és hogy rettenetesen nagy felelőtlenség lenne részemről vele maradni.Meg fogom neki mondani hogy időre van szükségem,egy darabig nem keresem,és meglátom hogy reagál.

A segítő szándékú válaszolóknak köszönöm szépen a válaszukat!

2017. febr. 14. 16:29
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Nézd mivel anyukád ebben a helyzetben volt, és te ebben nőttél fel nem biztos hogy teljesen objektívan látod a helyzetet. Én nem ebben nőttem fel, ennek okán nekem már ennyi is elég lenne hogy többet ne akarjam látni... (remélem ha mással nem, ezzel segítettem némlieg átlátni a helyzetet)
2017. febr. 14. 16:39
 18/25 anonim ***** válasza:
94%
Mivel ebben élt anyukád ,tudat alatt ezt a mintát akarod követni. Persze most tagadod,de mivel egyáltalán elbizonytalanodtál és ide kérdést írtál ki ,ahelyett hogy azonnal menekülőre veszed a dolgot,és elhatárolódsz a pasitól ,ez sajnos az első mondatomat igazolja. De még semmi sincs veszve,csak jó döntést kell hozni.
2017. febr. 14. 16:47
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

18-asnak igaza van.

Minden világos és mégis vele akarsz lenni, mert tudat alatt elhiszed, hogy ez így természetes, vagy majd reménykedsz a csodában, hogy nem fog ütni mint a lovat.

2017. febr. 14. 16:51
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Ezen mi a lopikulat akarsz gondolkodni? Csavot letiltani, kiiktatni az eletedbol. Igy reagal egy olyan no, aki nem lesz bantalmazott helyzetben. Te pedig pontosan ugy, ahogy valoszinuleg edesanyad is kezdte.
2017. febr. 14. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!