Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nézd meg a Szerb Filmet. :D :D
Amúgy meg nem szabad általánosítani :) A családom onnan származik, és semmi bajunk nincs xD Ott is ugyanúgy vannak hülyék, meg normálisak, mint bárhol máshol :D
Nem igaz.
Csak rámenősebbek, mint a magyar fiúk, pl.
És azért kicsit "ösztönlényebbek". Tehát ha szeret, akkor szeret nagyon. Ha cseszteted meg játszol vele - akkor azt is visszakapod.
De nagyon tudnak szeretni...
A lányok miért hülyék mind?
A fiúk miért utálják mind a spagettit?
A barna hajúak miért nem szeretik a kutyákat?
Miért általánosítasz?
Én amikor németben dolgoztam vendégmunkásként. A munkásszállóban sok török, szerb, román és magyar vendégmunkás volt. Hetente 3szor hívták a rendőrséget. Fegyvert hordanak maguknál, és hirtelen fel tudják nagyon kapni a vizet és olyankor bármi megtörténhet. Hallottam olyat hogy valamin hirtelen beidegesedett 2 beszélgető munkás este és az egyik lelőtte vagy leszúrta a másikat valami hülyeség miatt, mert beszólt neki vagy mittomén.
Szóval, mi magyarok annak ellenére hogy csóró nép vagyunk elég fejlett a kultúránk. Nézd meg szerbiát ahol nincs is semmilyen kultúra, a vajdasági magyarok visznek egy kis kultúrát, pl szokás a magyar néptánc meg egyéb ilyenek.
Szerintem ne kezdj szerb pasival, még a végén nem tetszik neki valami az ágyban és megver vagy leszúr neaggyisten.
(23/F)
"Nézd meg szerbiát ahol nincs is semmilyen kultúra, a vajdasági magyarok visznek egy kis kultúrát, pl szokás a magyar néptánc meg egyéb ilyenek. "
Bravo... és még kulturáltnak tartod magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!