Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerb férfiak tényleg bolondok/erőszakosak?

Figyelt kérdés

2012. jún. 25. 21:22
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
93%
Nem tudom, de nekem egy szerb angyalom van:)
2012. jún. 25. 21:23
 2/23 anonim ***** válasza:
90%

Nézd meg a Szerb Filmet. :D :D

Amúgy meg nem szabad általánosítani :) A családom onnan származik, és semmi bajunk nincs xD Ott is ugyanúgy vannak hülyék, meg normálisak, mint bárhol máshol :D

2012. jún. 25. 21:24
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez általánosítás, szóval nincs sok értelme. Ennyi erővel azt is kérdezhetted volna, hogy akinek vízöntő a csillagjegye az szereti e a társaságot. Szerintem.
2012. jún. 25. 21:24
 4/23 anonim ***** válasza:
Épp ezért általánosságban kéne írni:P
2012. jún. 25. 21:27
 5/23 A kérdező kommentje:
Jó csak nekem azt mondták hogy vigyázzak az ilyen fiúkkal mert rosszul bánnak a nőkkel...
2012. jún. 25. 21:28
 6/23 anonim ***** válasza:
24%
szerbia nagyon fejletlen ország. még pisztolyt is hordanak magukkal az emberek az utcán.. kb. mint irakban. én igen, erőszakosabbak meg hangoskodóbbak az ottani emberek.
2012. jún. 25. 21:32
 7/23 anonim ***** válasza:
96%

Nem igaz.

Csak rámenősebbek, mint a magyar fiúk, pl.

És azért kicsit "ösztönlényebbek". Tehát ha szeret, akkor szeret nagyon. Ha cseszteted meg játszol vele - akkor azt is visszakapod.

De nagyon tudnak szeretni...

2012. jún. 25. 21:32
 8/23 anonim ***** válasza:
88%

A lányok miért hülyék mind?

A fiúk miért utálják mind a spagettit?

A barna hajúak miért nem szeretik a kutyákat?

Miért általánosítasz?

2012. jún. 25. 21:38
 9/23 anonim ***** válasza:
11%

Én amikor németben dolgoztam vendégmunkásként. A munkásszállóban sok török, szerb, román és magyar vendégmunkás volt. Hetente 3szor hívták a rendőrséget. Fegyvert hordanak maguknál, és hirtelen fel tudják nagyon kapni a vizet és olyankor bármi megtörténhet. Hallottam olyat hogy valamin hirtelen beidegesedett 2 beszélgető munkás este és az egyik lelőtte vagy leszúrta a másikat valami hülyeség miatt, mert beszólt neki vagy mittomén.

Szóval, mi magyarok annak ellenére hogy csóró nép vagyunk elég fejlett a kultúránk. Nézd meg szerbiát ahol nincs is semmilyen kultúra, a vajdasági magyarok visznek egy kis kultúrát, pl szokás a magyar néptánc meg egyéb ilyenek.

Szerintem ne kezdj szerb pasival, még a végén nem tetszik neki valami az ágyban és megver vagy leszúr neaggyisten.

(23/F)

2012. jún. 25. 21:47
 10/23 anonim ***** válasza:
72%

"Nézd meg szerbiát ahol nincs is semmilyen kultúra, a vajdasági magyarok visznek egy kis kultúrát, pl szokás a magyar néptánc meg egyéb ilyenek. "

Bravo... és még kulturáltnak tartod magad...

2012. jún. 25. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!