Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerb férfiak tényleg bolondok/erőszakosak?

Figyelt kérdés

2012. jún. 25. 21:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
49%

Bocsánat.. én szóltam.

Én voltam ott kint németben, én láttam nap mint nap üvöltöző, verekedő, késsel hadonászó részeg déli népeket.

Ha annyira akarsz összejönni vele, akkor meg minek kérdezted meg?

2012. jún. 25. 21:55
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Jesszusom,de buta emberek vannak itt. Dehogy járkálnak pisztolyal az utcán,nem gettó ez,nehogy azt hidd. Itt születtem,itt élek Vajdaságban,vannak itt is gondok,vannak parasztok,de merem állitani,hogy azért nállatok is vannak ilyen dolgok. Hülye,agressziv emberek vannak mindenhol,nem attól függ,hogy most valaki szerb,magyar,német,orosz,portugál,vagy kambodzsai. Rengeteg szerb barátom van, egy iskolába járok velük,találkozom nap mint nap velük az utcán,és semmi. Ugyanolyan emberek mint a többiek.

Szerbiában igazából a déliekkel van gond,de azokkal is csak azért,mert sok a bevándorló,és a betelepitett szláv nép. Ugye itt nemrég még háborúzás volt,bombázások,ölték egymást az emberek. Nah most azok az elszakitott ország népeit szokták néhanéha betelepiteni a többi szerb közé. Igazából ott tudnak összetűzések lenni,vannak hülyék,akik a múltat nemtudják feledni,és kicsit erőszakosabbak mint a többiek. De ez biztos nem 1 párkapcsolatban látszana meg... Mint ahogy mondtam,mindenhol vannak hülyék..

18F

2012. jún. 25. 21:56
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Általánosítani nem szép dolog, főleg nem ilyen témában.

Viszont nekem van egy szerb származású ismerősöm. (régen barátom volt)

Ez az ember eléggé idegbeteg. Mindent másként fog fel, mint ahogy kellene. Ha valami baja volt, rögtön ütötte a falat. Zsarolta a barátait mindenféle hülyeséggel.

Viszont ez emberfüggő. Nem látok összefüggést abban, hogy ő ilyen és szerb származású.

Van egy tesója aki viszont tök normális, szóval csak ő defektes.

2012. jún. 25. 21:59
 14/23 anonim ***** válasza:

Én is vajdasági vagyok. Szóval kedves gastarbeiter válaszadó, megeshet, hogy még nálad is jobban ismerem őket...

És képzeld, szerb barátom is volt már, szóval (Veled ellentétben) van olyan jellegű tapasztalatom, amire a kérdező kíváncsi...

2012. jún. 25. 22:16
 15/23 anonim ***** válasza:
Már nem vagyok gastarbeiter, csak megszedtem magamat egy kis lóvéval egyetem előtt. :)
2012. jún. 25. 22:20
 16/23 anonim ***** válasza:
LOL! csak, hogy tudd ott még él a vérbosszú intézménye, szóval csak finoman.
2012. jún. 25. 23:12
 17/23 anonim ***** válasza:
Mar megint az altalanositas.Nem azok egyenfuggo a betelipitett szerbek legtobbje eroszakos ugyebar akiket delrol Vajdasagba raktak es naluk a fegyver normalis de nem ez van mindenhol nekem is rengeteg szerb haverom van es sosem kotoszkodnek es aki irta hogy nincs kulturajuk neki nagyon nincs igaza attol hogy par vendegmunkas olyan meg nem egy orszagot kell elitelni van kulturajuk es tortenelmuk nemzeti eteluk minden ami a magyaroknak sot ok meg komolyabban is veszik a vallast es tradiciokat.Nem tudok nyilatkozni milyen a szerb ferfiakkal parkapcsolatban lenni de nem lattam hogy haverjaim megvertek vagy lekoptek volna a baratnojeiket szoval csak lazan ez is egyenfuggo de azert sok szerbiai bandasnak mind van pisztolya :D meg szerb csaladokban mindig a ferfi a peldakep mindenkinek es korulbelul ezert van ez a sztereotipia.Meg valamit annak aki irta hogy a szerbek kulturalatlanok kepzeld el nekik is van neptancuk es hagyomanyorzo egyesuletuk nem csak a magyaroknak...
2012. jún. 26. 08:26
 18/23 anonim ***** válasza:
20%

Én is vajdaságban éltem.

Van egy ismerősöm, aki a testvérével bányász volt valahol lent Szerbiában(nálunk Szerbia Belgrád alatt, a Duna alatt fekszik, aki nem ért evvel egyet az egy kicsit burek).Egyszer a testvérébe belekötött egy másik szerb bányász,mondván,hogy ellopta a motorját, mire ő nem, az első újra, a második megint tagadott.Ezután előrántott egy kést, és leszúrta a vádaskodót, és megölte.Le is ültették, most már szabadulnia kéne..

Szerintem egy mocskos, igénytelen nép, persze van kivétel.

Gyakran el sem tudom dönteni, hogy sirjak e vagy nevessek a primitivségükön.

Az állam működése is egy nagy darab nulla.45 nap elmúlik a választások után, és még mindig nem alakult meg a kormány?MIlyen ország ez?

Srebrenicát már meg sem emlitem.

Vannak ismerőseim ,akik gyakran hangoztatják, hogy vannak rendes szerbekezzel az a gond, hogy amikor gebasz van, akkor lapitanak mint fekália a fűben, pedig gyilkosok közt cinkos aki néma.

A szaporodási mutatóik rosszabbak, mint nekünk magyaroknak.

Én örülök, hogy nem szerbnek születtem.

Inkább éltem 30 évig Vajdaságban kisebbségi sorban, magyarként, minthogy az államalkotó nemzet része legyek.

Persze lehet támadni, hogy megint egy náci, rasszista,hungarista mittomén mi vagyok.Soha nem volt bajom senkivel, de amikor valaki avval henceg hogy a szerbek milyen erősek, meg hogy mennyire jól tudnak káromkodni, forog a gyomrom.

A balkánon a szerbekről az az általános vélekedés, hogy egyet gondolnak, mást mondanak, és egy harmadikat csinálnak.

2012. júl. 19. 01:31
 19/23 anonim ***** válasza:
20%

Minden évben járok Horvátországba,Boszniába,Koszovóba, egyrészt a munkámból kifolyólag.

Azt veszem észre hogy a szerbekkel valahogy senki sem jön ki.

Még mielőtt valaki mondaná, hogy mi magyarok sem, megsúgom, hogy a horvátokkal és a szlovénekkel nekünk magyaroknak semmi bajuk sincsen, ellentétben a szerbekkel, akik ugyebár megint...

Nme lennék a helyükben, az tuti.Ennyi nyomorúságot elviselni, amit az elmúlt 20 évben kaptak.

2012. júl. 19. 01:36
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Biztos vannak normális szerb férfiak, de tudni kell hogy sok rossz dolgot is hallani, s főleg magyarok iránt. Egyik ismerősöm szerbiában lakik és a szomszéd szerb család meg ki akarták végezni őket mivel magyarok. Halotnak tetették magukat és szerencséjükre elmentek. Szerb rendőrség meg nem foglalkozik az üggyel pedig 3-szor tértek vissza. Én még szerencsémre rendesebbel találkoztam, de az biztos nem veszélytelen környék.
2012. júl. 19. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!