Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom legyőzni ezt az ösztönt, ha fejben teljesen máshogy gondolkodom?
Összeütközésbe kerültél mások átvett ostoba véleményével! Ez is mutatja hogy milyen szánalmasan csordalény vagy, é mennyire befolyásolható, uniformizálható!
Ne sértődj meg! :)
Szóval az élet okosabb mint te és a hülye dogmák, és úgy történik meg minden ahogy annak kell! A plázacicák nem azért lettek úgy formatervezve, ahogy lettek mert az béna, hanem azért mert az vonzó!
Felejtsd el amit a homokozóban hallottál és hallgass végre az ösztöneidre, mert ők nem hazudnak!
27F
Egyszeru biologia. Mert a ferfiaknak sok a tesztoszteron hormon szintjuk, amitol no az agresszivitasuk (ezert van h fiu verekednek, ero probakat jatszanak mar kiskoruktol), ettol erosebb a szorzet a testen, mint a noknel, tenyleg benne van a genben.
S ugyanez a tesztoszteron hormon noveli a szexualias vagyat, a variacio kivanasat.
En no vagyok, a baratom is ezt csinalja, eleinte sehogy nem tudtam lenyelni, de biologuskent mikor megertettem a folyamatot, azt is felfogtam, h olyan mint egyes allatoknal a tuzelo'' periodus, csak allando. Nem akarok senkit ezzel megserteni, csakh erthetobb legyen.
A parom sem csalt meg, nem is tenne, de megbamulja a jo plazacicakat az uton. Mi nok maskepp vagyunk beallitva, mert nekunk sokkal csokkentebb a tesztoszteron hormon, ezert alapozunk erzelmekre elsosorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!