Milyenek a szerb férfiak?
Figyelt kérdés
külső, belső tulajdonságuk minden érdekel!!
Az is írhat akinek már volt velük kapcsolata.
Nagyon nagyon fontos lenne
És csak komoly választ ha kérhetném!
Köszönöm
2014. febr. 6. 17:46
1/3 anonim válasza:
Hallomásból tudok tulajdonságokat. Lobbanékonyak,féltékenyek,de nagy nőcsábászok,nagyon értenek az udvarláshoz,a nők meghódításához. A szerelemben szenvedélyesebbek mint a magyarok. Ha szerb férfival akarsz kapcsolatot,akkor az egy viharos kapcsolat lesz,de több lesz benne az érzelem,mint egy átlag magyar kapcsolatban. Sok nőnek ez jön be. Ha viszont nyugodtságra vágysz,akkor a szerbek többségénél ez felejtős,de akadnak kivételek,főleg ha Szerbia északi feléről származik az illető,nyilván a déliek lobbanékonyabbak,mert több bennük a mediterrán vér.
2/3 anonim válasza:
Tisztára, mintha a horoszkópot olvasnám. De aztán nehogy pofára ess, amikor rájössz, hogy nem lehet több ezer embert bekategorizálni egyetlen típus, viselkedésminta alá.
3/3 anonim válasza:
Belsőre nem igazán tudom őket, de külsőre igen, mivel köztül élek..:) Hát először is többnyire magasak, legtöbbjüknek sötét haja van, ami nekem mégjobban bejön :D És tényleg jól néznek ki..:D
Az egyetlen probléma az, hogy a szüleim nem engedik, hogy ne magyar pasim legyen és így csak álmodozhatok utánuk :( A suliban van egy srác, aki nagyon tetszik és sokszor szemezünk, bulikban is szoktam látni és amilyen szerencsém van, szerb..:P :/
De remélem segítettem a válaszommal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!