Fiúk/lányok mi a véleményetek arról ha egy férfi megüt egy nőt?
Azt szokták mondani hogy ha egy férfi megüt egy nőt visszaél az erejével,de mi van akkor ha a nő él vissza a nőiességével?
(remélem mindenkinek leesett hogy mire/mikre célzok)
Fiúk! Ti viszonozzátok (fizikailag) ha egy nő:megüt,megaláz,megszégyenít bármilyen elképzelhető módon?
Vagy hagyjátok magatokat/nem álltok bosszút,és hagy csinálja?
Mesélhettek történeteket is akinek volt már ilyen szituációja.
Fiúk-lányok válaszoljatok!
Fizikai erőszak nekem nem fér bele a "normális ember" kategóriába, legyen az nő, férfi, androgűn...
Nem azért, mert visszaél "a nő törékenységével" hanem mert aki nem képes valamit verbálisan rendezni, és KOMOLYAN azt gondolja hogy majd a pofon megold mindent, az szerintem nem komplett.
Ha valaki meg akar ütni, háritok, de nem vagyok hajlandó lemenni erre a szintre.
Aki meg olyan labilisnek érzi a férfiúi identitását, hogy bunyó nélkül már nem is igazi férfi, az sose volt az.
Volt már a kérdés, és elég jó részeletes elemzések születtek.
Nyugodtan olvasd el te is.
Röviden, tömören: senki nem szereti hogyha megütik. Ezért nem ütünk meg senkit, mert az erőszak nem megoldás.
Elég tömör?
Ugyanaz, mintha egy nő ütne meg egy férfit - vagy pedig addig provokálja, amíg az megüti őt.
Egyformán rossz mind.
Én nem hagynám, ha férfi lennék. Végignéztem, apámmal hogy bánt a második felesége...a férfiakat is szokták verni, pont azért, mert azok nem ütnek vissza.
Az ütés nem megoldás, ott hagynám a nőt különben, egy ilyentől minél előbb szabadulsz meg, annál jobb.
(ahogy egy férfitől is, aki egynél többször kezet emelt rám)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!