Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak csajoknak! Bejönne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak csajoknak! Bejönne nektek egy ilyen fiatalember?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Arra lennék kiváncsi, hogy nektek csajoknak mennyire jönne be egy ilyen tipusú fiatalember, valamint elfogadnátok tőle egy randi meghivást?

Szóval, rólam lesz szó :) 22 éves fiú vagyok, és jelenleg harmadik egyetemi évben vagyok.

Lassan meglesz a diploma egy jól kereső szakmában.

Ennek azonban megvolt az ára: ritkán jártam bulizni, kevés ismerőssel és még kevesebb baráttal rendelkezek.

Nyaranként külföldön vállaltam munkát egy ismerősőmnél, hogy tudjam finanszirozni az egyetemi költségeket (vagyis hogy könnyebb legyen a szüleimnek).

Igy tehát kevés lehetőségem volt a bulikra és barátságokra/ kapcsolatokra.

Azonban, most hogy lassan az alagút végére érek felfigyeltem egy lányra, akivel gyakran szemezünk az egyetemen...Szerintem bejövök neki, mert több lány is már vonzódott hozzám.. de ez más, amit a szemébe látok azt még soha senkiben nem láttam..

Rövidre fogva: szerintem bejövök neki, nekem is nagyon bejön, egy egyetemen vagyunk, lassan végzek, felszabadulok és nem akarom hogy úgy végezzem el, hogy nem használtam ki a lehetőséget hogy megismerjem őt.

Tudnátok valami tippet adni, hogy hogyan közeledjek hozzá? Valami spontánra gondolok, nem ilyen ócska átlátszó halandzsákra..

Olyanra gondoltam, hogy csak ugy "tökösen" :D oda megyek hozzá, bemutatkozom ,elmondom neki hogy megszeretném ismerni és ha van kedve egyet kávézni, akkor én fizetem :D

Ez szerintetek elfogadható :D ?? Bocs, egy kicsit hosszú lett :)

#randi csaj
2017. febr. 13. 20:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem csak hasznos válaszokat adtunk neked...
2017. febr. 13. 21:08
 12/19 A kérdező kommentje:
9. válaszoló kösz a tippet! Végre egy hasznos kommentátor
2017. febr. 13. 21:08
 13/19 anonim ***** válasza:
54%
Azért mert diplomád lesz, hasra kell esni?
2017. febr. 13. 21:10
 14/19 anonim ***** válasza:
Hajrá! Csak bátran és egyértelműen viselkedj vele! És írd meg, hogy sikerült-e a randi!
2017. febr. 13. 21:12
 15/19 A kérdező kommentje:

Ez most hogy jön ide??

Komoly kérdést tettem, akkor komoly válaszokat is vártam, nem pedig lebunkózásokat

2017. febr. 13. 21:12
 16/19 anonim ***** válasza:
47%

Senki nem bunkózott Veled, csak leírta, hogy mi a helyes és mi nem! Ha nem érdekel, akkor miért kérdezed?

Egy dolog az, hogy valaki azt mondja, "ha ezt mondod az bunkóságnak számít", egy másik az, amikor azt mondja simán, hogy "Bunkó vagy!". A kettő nem összekeverendő. A csaj helyében én már első ilyen alkalomnál ignorálnálak, mikor ilyen kifakadásaid vannak, mert süt rólad, hogy előítéletes vagy és könnyen begurulsz, nem nézel a dolgok mögé és nem értelmezel.

2017. febr. 13. 21:26
 17/19 A kérdező kommentje:

Hát szerencsére iszonyatosan melléfogtál!

Nem gurulok én be, soha nem verekedtem de még a hangomat se emeltem fel!

2017. febr. 13. 21:27
 18/19 A kérdező kommentje:

És aki itt előitéletes az Te vagy!

Pár kommentet olvasol és már ismersz is, ugye??

2017. febr. 13. 21:29
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Tény, hogy látszik az írásodból, le vagy maradva a kommunikáció, emberi kapcsolatok és pszichológia terén, feltételezem az emlegetett diploma valamilyen reál tárgyból lesz.

A kérdés 16 évesen lehetne komoly, a választ pedig mindenkitől megkaptad: Hívd el nyugodtan kávézni (naponta tízezrek csinálnak ilyet, semmi tökös nincs benne), és NE hozd szóba, hogy te fizeted. Ennyi.

2017. febr. 13. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!