Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Testes fiatalember vagyok, a nok mindig elutasitanak, jo, ha igy valtoztatok magamon?
Nem. Azért nem lenne jó, mert te belül nem cicafiú vagy, és ezt az ellentétet észreveszik rajtad!
Úgy kell megváltoznod - vonzóbbá válnod a másik nem számára - hogy továbbra is önmagadat adod, mind öltözködésben, mind beszédben, mind hangszínben, nonverbális kommunikációban, stb... Ezt úgy, hogy a partnereidet megajándékozod azokkal a társas szükségletekkel, amikre ők vágynak, első benyomásra picit alárendeled a kapcsolatot annak, hogy ők vonzónak találjanak, de soha sem ugrasz ki magadból, és kezdesz szerepet játszani!
Önbizalom a lényeg, magadból szerezd! Onnan már menni fog az öltözködés, stílus, fogyás, kommunikáció, stb..
:D rosszul hallottad. Így kép alapján szerintem meg annyira nem vagy bajban, jó én férfi vagyok, lehet nők mást mondanak, de barátságos fejed van ami sokat számít szerintem ismerkedésnél.
Még mindig sok nő bukik a szőrös pasikra. Most itt konkrétan arcra gondolok :) de azért ne kezd el a tested többi részét sem gyantázni.
Kicsit próbáld ki a rövidebb hajat, esetleg minimális zselé (mondom minimális :) )
Fogyj le pár kilót, sportolj, étkezz egészségesen. És okafogyottá válik a kérdésed. Csak akaraterő kérdése!
Milyen csajok utasítanak el? Fiatal pic*sák, vagy idősebbek? Egyébként mindig azzal jönnek, hogy "egy normális csajt nem a külső érdekli elsősorban" aztán valahogy mindig azt nézik elsőnek.
Szerintem mivel nem vagy se vézna, se kamasz, már nem lenne jó ötlet a páva, cicanacis öltözet.
Próbáld meg érettebb nőknél, ha nem náluk próbálkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!