Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 eves fiatalember vagyok sajnos nem tul sikeres a parkeresesben, ha a fiataloknal manapsag meno "pawa" stilust felveszem oltozkodesben akkor lehet tobb sikerem?
Inkább a gondolkodásodat próbáld meg fejleszteni. Mert csak látsz valamit, hogy mások mit csinálnak, azt hiszed hogy az jó, ezért te is azt fogod csinálni? Ilyen gondolkodásmóddal, meg viselkedéssel akkor sem fogsz nőt találni, ha sikerül elérned ezek közül mindet, amit leírtál.
Meg először is ami a legfontosabb: Magad miatt változz, hogy Te érezd jól magadat közben, és ne azért, hogy megfelelj a nőknek.
Mikor mondtak ilyet egyébként, hogy a szőrös pasikat nem szeretik a lányok?
Meg nem az, jó dolog, hogy rávetted magad a változásra, de ez így nagyon nem jó irány hogy csak páwa akasz lenni. És akkor mi lesz?
(A kocogás, úszás viszont nagyon jó.)
"elsősorban légy vicces,határozott,kedves és lehessen jókat beszélgetni,akár mindenről"
Én úgy vettem észre ez inkább csak hátrány magamra nézve, mert kevés olyan nővel találkozok, akinek van annyi intelligenciája, hogy érti a vicceket, értékeli ha kedves vagyok, a beszélgetések meg... LOL , inkább hagyjuk.
Xddd
Kicsit el vagy tevedve. A 14-16 eves korosztalynak jonnek be a pawak, vagy talan oket akarod? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!