Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok ti, hogy leptek tovabb, hogyan dolgozzatok fel azt amikor mar ezredjere is elutasitanak a lanyok?
Nehezen.
Mert teljesen elkeseredem eme cselekedet lelkemnek nem kegyelmez.
Szerelmes nem lehetsz,mert szebbik nem nem kegyelmez neked,reggelre elfelejt,de te nem felejted szerelmed.
Fiatal koromban, piszkosul betéptem és leittam magam. 17-20 éves korban ez segít ha nem szoksz rá.
20-25 év közt a legegyszerűbb hogy felszedsz egy olyan lányt egy estére aki tuti, s ő visszaadja az önbizalmad.
3 mély levegő és igyekszem mihamarabb lezárni a kudarcot...
Majd felállok a porból és lassan felépülök aztán indul elölről a dolog...
Viszont eddig nem voltam megfelelően kész egy kapcsolatra ami szerintem a kívülállóknak szemet is szúrt...
Most h egzisztenciálisan érzelmileg és külsőleg is rendbe teszem magam így nyitok minden számomra új és jó dolog felé! 24/F
Megszokás kérdése,ennyi. Ha látnád a csajok reakcióját, amikor közelebb megyek,és nem megyek túl közel sem,nem mászok bele senki aurájába sem.
A reakció,hogy elmennek,arrébb mennek,vagy megvárják míg én másfelé megyek,és addig meg úgy tesznek mintha észre sem vettek volna... :)
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!