Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mennyire zavar titeket, hogy az adott férfi alacsonyabb nálatok? 165 20/f
Nàlam igen, elvàràs, hogy a pasi magasabb legyen. Itt kezd a dolog. Ha ez nincs, eleve esélytelen. Soha nem tudnék vonzódni alacsonyabb pasihoz, szàmomra nem férfias, nem tetszik, nem szívesen jelennék meg vele sehol . Ez van. 175 centi vagyok, fél fejjel, ha magasabb az úriember, màr rendben van. Tehàt 10- 15 cm minimum+. A férjem 190.
Szàmomra olyan, hogy túl magas férfi, nem létezik:)
Aki alacsony, keresgéljen azon a szinten. Biztosan kevesebb visszautasítàs fogja érni.
Engem a magam részéről mindig zavart. 172 cm vagyok és nő, és egy időben imádtam a tűsarkú cipőt. Valahogy amúgy az a pár férfi, aki volt az életemben, mind 185 feletti volt (férjem 186 magas).
Az a szar ebben amúgy, hogy ugye jellembeli dolgokat baromira nem tükröz a magasság egy férfi esetében sem.
Volt olyan barátnőm, aki ezt abszolut nem nézte, mármint a magasságot. Ő maga is 172 centi, mint én, (de míg én vékony voltam, addig ő az a határozottan "nagydarab" lány volt). Egy baráti buliban összejött egy 163 cm magas, (tetejébe vörös hajú, szemüveges, vékony) sráccal.
Nagy szerelem kerekedett ki belőle. Őket sosem zavarta. Mondjuk viccesen néztek ki együtt, de kb. minden csoda három napig tart, úgy voltak vele.
Kb. 10 éve házasok, két gyerekük van, boldogok. A pasi igazi rendes férj, jó apa, figyelmes, kedves, segítőkész, minden működik köztük.
Szóval ez olyan kettős nálam, mert rájuk azt mondom, kár lett volna csak ezért nem adni esélyt egymásnak.
Másrészt én már eleve összejönni sem tudtam volna ezzel a pasival, mert eleve valahogy úgy vagyok kódolva, hogy nálam kizáró ok.
Viszont ami igaz, van itt több menyasszonyi cipőt taglaló topic, ott azért nagyon sok olyan kérdés van, hogy ha pont olyan magas vagyok, mint a vőlegényem, milyen frizurám, milyen cipőm legyen?
Alacsony sarkú, sőt balettcipő szerű fehér topánkát hol lehet beszerezni, hogy ne legyek magasabb a vőlegénynél.
És rengeteg az ilyen kérdés, csak néztem.
Szóval azért ezek szerint meg mégis működik így is a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!