Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mennyire zavar titeket, hogy az adott férfi alacsonyabb nálatok? 165 20/f
"...de szerencsémre mindig is a cuki alacsony lányok tetszettek."
Tetszeni tetszhet, de attól még semmi esély nem lesz náluk sem. Hidd el, nekem 170-ként nincs esélyem, akkor ez rád hatványozottan igaz. Az alacsony csajok is legalább 175-ös pasikkal ismerkednek, mivel ha magassarkút húznak fel, akkor már simán hozzák a fix-168-172-es szintet még a legalacsonyabbak is és már az is zavarja őket, ha a pasival egy magasságúak. Tehát nekem ezért sincs esélyem.
Vonzódtam sőt jártam már nálam alacsonyabb férfival. 5 centi még belefér és nem zavar. Azért, ha nagy a különbség az nyilván már zavarna. De pár centi eltérés nálam még nem okoz semmi gondot,egyáltalán nem zavar.
21N
Egyszer randiztam nálam alacsonyabb fiúval, borzalmas volt. Végig arra gondoltam, hogy olyan mintha az öcsém vagy a gyerekem lenne. :D
165 centi vagyok, velem egymagas még belefér, volt is ilyen pasim, de végül egy 180 centis férfi mellett horgonyoztam le, es ez számomra nagyon ideális.
Engem speciel nem zavar, de voltam már fiúval, akivel még ünnepi alkalmakra sem vehettem fel magassarkút, mert sértette a hiúságát (nem vagyok magassarkú-rajongó)
Nem zavar, ha egy férfi alacsonyabb, ha butább, ha kevésbé iskolázott, kevesebbet keres, de nem legyen egy kisebbségi komplexusos rinyagép.
Nálam nem igazán van alacsonyabb pasi. :D
152 cm vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!