Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavarna, ha kiderülne a pasiról, akivel ismerkedtek/randiztok/jártok, hogy füvezik?
Én mondjuk őszintén beszélek magamról, szóval ez is beletartozik. Az emberek azt gondolják mégis, hogy maga vagyok pablo escobar. Pedig nem éppen így értettem a fiatal felfelé törekvő művészlelket. :D
Amúgy nyugodtan fejtsétek ki, hogy miért fér/nem fér bele az életetekbe.
Zavar, mert illegális. És nem érdekel, hogy miben "segíti" a füvezés az életét. Inkább keresek olyasvalakit, aki ilyen segítség nélkül is elboldogul.
Ami meg az alkoholt illeti, nálam az is kizáró ok, ha valaki nem tud mértéket tartani, vagyis addig iszik, amíg hány, tántorog vagy filmszakadása van. Még ha nem rendszeresen teszi, akkor is.
Tőlem mondjuk az alkoholt is betilthatnák, a cigivel meg az összes többi tudatmódosító szerrel együtt.
Sok tudáshiányos. ))
Majd megtanuljátok ha kell.
Gondolom soha nem fogyasztasz kávét, teát, gyógynövényes főzeteket, fájdalomcsillapítót, hasonlókat.
"És nem érdekel, hogy miben "segíti" a füvezés az életét. Inkább keresek olyasvalakit, aki ilyen segítség nélkül is elboldogul."
Akkor azt is gondolom, hogy nem szoktál főzni, meg bárhol finomakat enni, hiszen élvezni az ételt az fölösleges fényűzés, feketén-fehéren le lehet írni, hogy milyen tápanyagokra van szüksége a szervezetnek, elég azokat intravénásan, vagy valamilyen tápszer-turmix formában leküldeni.
Undorító ám, ha valamit élvezni akarsz.
"addig iszik, amíg hány"
Hánytam már 1 feles után 5 másodperccel, fel se szívódott. Sörtől is hánytam már, mert felhabzott, azon kívül alkohol terén kb semmit nem éreztem. Meg volt, hogy én "kiszámoltam", hogy mennyi vadászt ihatok meg baj nélkül, nem akartam berúgni, de nem tudtam, hogy a haverok felütötték még egy kis töménnyel, így eléggé bekarmoltam, pedig nem akartam.
Az ilyen esetek minek számítanak? :D
Igazából értem az érveidet, nagyjából még egyet is tudok vele érteni, tényleg gáz ha valaki CSAK beszívva/berúgva tudja jól érezni magát, de nagyon rosszul fogalmaztad meg, és borzalmasak az érveid :D
nekem nem férne bele, mégpedig azért nem, mert illegálsi és a törvény üldözi.
lehetséges, hogy tök jó hatásai vannak, és az adott ember nem függő és akármikor abba tudja hagyni. de én izgulós vagyok és nem akarok állandóan azon pörögni, hogy mikor viszi el a páromat a rendőrség. 23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!