Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavarna, ha kiderülne a pasiról, akivel ismerkedtek/randiztok/jártok, hogy füvezik?
Én mondjuk őszintén beszélek magamról, szóval ez is beletartozik. Az emberek azt gondolják mégis, hogy maga vagyok pablo escobar. Pedig nem éppen így értettem a fiatal felfelé törekvő művészlelket. :D
Amúgy nyugodtan fejtsétek ki, hogy miért fér/nem fér bele az életetekbe.
Attól függ.
Van ismerősöm, aki egész nap beállva fetreng otthon és zenét hallgat. Nem tanul, nem dolgozik, nem jár el sehova. Ezt nem tudnám, és nem is akarnám tolerálni.
Meg van ismerősöm, aki ha épp úgy van, hétvégén, akkor eltol 2-3 szál cigit este, ha társaságban van (egyedül soha). Hétközben nem él ilyenekkel, meg hétvégén is, ha úgy van, akkor szívesen elmegy "normális" programra a tépés helyett, illetve ha épp nem tud venni, akkor semmi baja, nem kattog. Ezzel nem lenne a világon semmi bajom.
Ha viszont betépve vezet, akkor azonnal kidobnám, és örülhetne, ha nem jelentem fel, ebben nem ismerek kompromisszumot.
Le leszek szavazva, de nem igazán érdekel, tudom, hogy az én hozzáállásom sok tekintetben fura (pl a "sima" cigi kizáró ok a leírtak ellenére), már megszoktam :D
Gondolom ma már a törvények nem lényegesek mások szerint.
De törvénybe ütközik és ez van. Illegális.
Nem érdekel, hogy az alkoholnak milyen hatásai vannak, az nem ütközik törvénybe. De amúgy a cigi is kizáró ok. Függést okoz, büdös, rákos, gusztustalan. Mélységesen ostoba dolog. Nem fogom megérteni soha, hogy miért cigizik annyi ismerősöm az egyetemen, amikor van köztük értelmes is. A fűnek legalább van valami érdekes hatása... de ettől függetlenül illegális, ez van.
Elég indok ez neked? vagy ez pont nem érdekel téged igaz?
Amúgy én azt, amit Te leírtál, azt már függésnek nevezem. Ha elvennék tőled ezt, akkor szerintem bajaid lennének. Nem fizikailag, de pszichésen szinte biztos vagyok benne.
Folyton hiányozna, meg azon idegeskednél, hogy miért nem lehet? Nem hinném, hogy képes lennél nélküle lenni egy hónapig tisztán.
És a legszebb, hogy erre a válasz: "Ha akarnám meg tudnám csinálni, csak nem akarom!" Hát éppen ez az... nem akarod. És itt már átveszi az akaratod felett az irányítást. Pont. Kizáró ok.
Speciel dohányzással se sikerült átélnem azt, amiről beszélnek az emberek, hogy mily nehéz leszokni.
Füvezés abbahagyása után se vagyok lehangolt, sőt, nálam pont hogy segít a "józan" életben boldogulni. A pszichém rendben, többször is huzamosabb ideig abbahagytam, de nem a véleményt kértem az én függőségemről, hanem a miértet a kérdésemre, amit nagyon köszönök.
Igen, zavar. Nem szeretek olyan valakivel beszélgetni, randizni, aki miközben rám néz, egy sárkánygyíkot lát bennem, akivel repülni szeretne, vagy mezei poloskának, akire rá akar taposni.
Ha büdös a szája és zavaros az elméje, húzzon el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!