Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, titeket zavarna, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket zavarna, ha kiderülne a pasiról, akivel ismerkedtek/randiztok/jártok, hogy füvezik?

Figyelt kérdés

Én mondjuk őszintén beszélek magamról, szóval ez is beletartozik. Az emberek azt gondolják mégis, hogy maga vagyok pablo escobar. Pedig nem éppen így értettem a fiatal felfelé törekvő művészlelket. :D

Amúgy nyugodtan fejtsétek ki, hogy miért fér/nem fér bele az életetekbe.

2017. febr. 6. 00:35
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
55%

Más, ha néha füvezik, lehetőleg minőségi cuccot, és az is más, hogy napi szinten tolja az agyongyógyszerezett szarokat.

A normális cucctól nem leszel ám olyan könnyen függő.

1-2 évente 1-2 alkalommal nekem is belefér, egyáltalán nem lenne kizáró ok ha nem függő.

Bocsi, nem voltam lány :/

20/f

2017. febr. 6. 05:18
 12/35 anonim ***** válasza:
63%
amíg vannak nem füves pasik, zavarna
2017. febr. 6. 06:08
 13/35 anonim ***** válasza:
67%
Én is havi kb. kétszer háromszor elpattintok egy jointot,persze nem "biofüvet" meg egyéb szarokat,hanem a hagyományos,kevésbé sz#r verziót.Innentől kezdve engem nem zavar,csak ne minden másnap csinálja az illető. 21/L
2017. febr. 6. 06:15
 14/35 anonim ***** válasza:
71%
Nem kizaro ha ritkan csinalja. Az alkohol "fugges" jobban kizaro ok nalam. Alkoholtol mar lattam meghalni embert, futol meg csak nem is hallottam olvastam ilyesmirol.
2017. febr. 6. 06:53
 15/35 anonim ***** válasza:
75%
Egyáltalán nem zavarna. Annak idején a férjem is az első beszélgetés alkalmával elmondta. A mai napig nem zavar. Este hazajön, elsziv egy cigit és ennyi. Ebből nem csinálok problémát. Van hogy együtt szívunk.
2017. febr. 6. 07:15
 16/35 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon picit zavarna, ha ritkán csinálná..NAGYON ritkán akkor azt mondom, oké nincsen gond..még elfogadható:)
2017. febr. 6. 07:37
 17/35 anonim ***** válasza:
2%
Aki azt írja, hogy zavarná, az hazudik. Ha jól nézel ki, egy nőt sem zavarna. Ha nem, akkor pedig egyébként sem jönnének össze veled, csak ott van kifogásnak a fű.
2017. febr. 6. 07:37
 18/35 A kérdező kommentje:

Én szinte napi alkalommal szívok, ha kiátlagolom. Ha dolgozni megyek, persze kihagyom, de ha hazaérek és elfáradtam, akkor gyakran élek a lehetőséggel és kikapcsolódásként elszívok egy cigit.

Nem tudok széjjelgyóccerezett fűről amúgy. Ha a füvet hozom szóba, nem a bio-herbál-spice és társai kerülnek be a szótárba, hanem a jóöreg Mary Jane.

Ha szabadnapjaim élvezem, és épp nincs jobb programom, akkor meg valami kreatív hobbimnak próbálok élni beszívva.

Azért bánom ezt, mert nem látom magamon a személyiség torzulást, ugyanolyan ember vagyok, csak úgy egy picit jobban tetszik nekem a kommunikációs készségem, illetve a fejemben levő gondolatok és képek...

Azért szerettem volna, hogy megindokoljátok, hogy miért nem fér bele, mert kíváncsi lettem volna, kinek milyen személyes tapasztalata volt már, hogy így döntött a kérdést illetően, és sajnálom hogy csak páran voltak képesek elmondani, hogy miért.

Szóval még nyugodtan jöjjenek a válaszok.

2017. febr. 6. 07:40
 19/35 A kérdező kommentje:
Ui: Azért bánom, mert ennek ellenére, úgy érzem, negatívan vagyok megítélve a társadalomban, pedig nem vagyok számára kártékony hatással egyáltalán. Dolgozom, adózom, nem megyek ki külföldre, és még a politikába se ugatok bele. Vagy lehet inkább ez a baj? :D
2017. febr. 6. 07:44
 20/35 anonim ***** válasza:
74%

Nem fér bele.

1. Drog. Pont. (Ahogy a cigi is az.)

2. Illegális.

3. Láttam én már csúnya dolgokat betépett emberektől, úgyhogy hagyjuk, hogy nincs vele baj.

4. TE már komolyan függő vagy. Ez a pihenés és a hobbi, de nem érted, hogy mi a baj vele. Minden függő ugyanezt nyomja. (Alkesz, kemény drogos, stb.)

5. Baromi sokba kerül. Hosszú távon, komoly kapcsolatban ez is gond.

6. Sose szülnék egy drogfüggőnek. Az ilyen nem való apának, öt percre nem bíznám rá a közös picit.

Soroljam még?

Ahogy látod, vannak, akiket ez nem zavar. Másokat pedig igen. Csak tudomásul kell venni, ha nem egymást keresitek.

2017. febr. 6. 07:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!