Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavarna, ha kiderülne a pasiról, akivel ismerkedtek/randiztok/jártok, hogy füvezik?
Én mondjuk őszintén beszélek magamról, szóval ez is beletartozik. Az emberek azt gondolják mégis, hogy maga vagyok pablo escobar. Pedig nem éppen így értettem a fiatal felfelé törekvő művészlelket. :D
Amúgy nyugodtan fejtsétek ki, hogy miért fér/nem fér bele az életetekbe.
Más, ha néha füvezik, lehetőleg minőségi cuccot, és az is más, hogy napi szinten tolja az agyongyógyszerezett szarokat.
A normális cucctól nem leszel ám olyan könnyen függő.
1-2 évente 1-2 alkalommal nekem is belefér, egyáltalán nem lenne kizáró ok ha nem függő.
Bocsi, nem voltam lány :/
20/f
Én szinte napi alkalommal szívok, ha kiátlagolom. Ha dolgozni megyek, persze kihagyom, de ha hazaérek és elfáradtam, akkor gyakran élek a lehetőséggel és kikapcsolódásként elszívok egy cigit.
Nem tudok széjjelgyóccerezett fűről amúgy. Ha a füvet hozom szóba, nem a bio-herbál-spice és társai kerülnek be a szótárba, hanem a jóöreg Mary Jane.
Ha szabadnapjaim élvezem, és épp nincs jobb programom, akkor meg valami kreatív hobbimnak próbálok élni beszívva.
Azért bánom ezt, mert nem látom magamon a személyiség torzulást, ugyanolyan ember vagyok, csak úgy egy picit jobban tetszik nekem a kommunikációs készségem, illetve a fejemben levő gondolatok és képek...
Azért szerettem volna, hogy megindokoljátok, hogy miért nem fér bele, mert kíváncsi lettem volna, kinek milyen személyes tapasztalata volt már, hogy így döntött a kérdést illetően, és sajnálom hogy csak páran voltak képesek elmondani, hogy miért.
Szóval még nyugodtan jöjjenek a válaszok.
Nem fér bele.
1. Drog. Pont. (Ahogy a cigi is az.)
2. Illegális.
3. Láttam én már csúnya dolgokat betépett emberektől, úgyhogy hagyjuk, hogy nincs vele baj.
4. TE már komolyan függő vagy. Ez a pihenés és a hobbi, de nem érted, hogy mi a baj vele. Minden függő ugyanezt nyomja. (Alkesz, kemény drogos, stb.)
5. Baromi sokba kerül. Hosszú távon, komoly kapcsolatban ez is gond.
6. Sose szülnék egy drogfüggőnek. Az ilyen nem való apának, öt percre nem bíznám rá a közös picit.
Soroljam még?
Ahogy látod, vannak, akiket ez nem zavar. Másokat pedig igen. Csak tudomásul kell venni, ha nem egymást keresitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!