Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, csak kívánvsiságból (őszintén), ha online ismerkedtek kb 10 hölgyeményből mennyi reagál nektek? Valamint min múlik az, hogy visszaír vagy sem szerintetek?
Amikor még a (jellemzően semmitmondóan gagyi) adatlapjuk alapján prbáltam összerakni valami személyreszólót, akkor szerintem ilyen 10-ből 1-2 lehetett az arány max.
Aztán csináltam egy jó sablont, amit max időnként a lány adatlapjáról kiemelt résszel "személyessé" tettem, azzal már min 3-4 vagy akár még jobb is volt az arány.
Ez mondjuk olyan társkeresőn volt, ahol mindenki csak azokat látja, akiket felajánl neki a rendszer, emiatt felteszem nagyságrendekkel kisebb levélözön zúdult a lányokra, mint máshol.
Mekkora marhaság ez... Minden férfi azt hiszi, a titok a mennyiség, meg a "jó sablon". Életemben nem írtam nőknek társkeresőkön sablon-levelet, minden reglapra teljesen személyes, egyedi megszólítást találtam ki, néha a képen/képeken találtam valami vicces, szép vagy meglepő momentumot, amit témanyitónak bevetettem, máskor az adatok ellentmondásaiba kötöttem bele ironikusan. Az is megesett, hogy valakinek a fotóját módosítottam, kiretusáltam, a hátterébe valami komikus dolgot illesztettem (néha magamat), úgy, hogy a reglap szövegéhez köze legyen valamilyen módon.
Az esetek 60-70% -ban feleltek is a kiszemelt áldozataim, általában pozitívan, még akkor is, amikor nem is ismerkedni akartam, csak szórakoztatási célból rájuk írtam. Nyilván akin láttam, hogy totál unalmas, egópumpálás végett regisztrált míszp*csa, azt elkerültem, csak azokkal foglalkoztam, akinek a szövegeimben, képeien láttam valami vonzót, értelmeset, izgalmasat.
Aki ezer nőnek elküldi, hogy "szia nagyon sexi vagy megismernélek", ne nagyon várjon semmi jót. Az se, aki több oldalas önéletrajzot ír arról, hol dolgozott, mennyit keres, és milyen ügyesen tudja kényeztetni a nőket mindenével Jó esállyel mérsékelt sikert fog elkönyvelni.
A fantázia és egy kis belefektetett energia csodákra képes, próbáljhátok ki. Aki azt hiszi, a társkeresők majd megoldják a nehezét helyettünk, tévednek. Pont ugyanazok a szabályok működnek ott is, mint a real world -ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!