Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok, csak kívánvsiságból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, csak kívánvsiságból (őszintén), ha online ismerkedtek kb 10 hölgyeményből mennyi reagál nektek? Valamint min múlik az, hogy visszaír vagy sem szerintetek?

Figyelt kérdés
Csak nekem tünt fel,hogy lehetsz gazdag,csóró ,jóképű, kevésbé az, kedves( ezen van a hangsúly), arrogàns marha . Egyik sem befolyàsolja,hogy visszaírnak e vagy sem? :(
2016. dec. 24. 23:40
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
10-ből leginkább 1 sem. Ahhoz, hogy kapj valamilyen választ, legalább 30-40 levelet el kell küldened. A férfiak könnyebben döntenek egy fénykép alapján, hogy szimpatikus-e az illető, a nőknek inkább ahogy mondják a "kisugárzás" a lényeg (gesztusok, illatok, mozgás, stb.). Ezt pedig neten nehezen tudod hitelesen átadni. Persze ha jóképű kisportolt típus vagy, akkor egy jó képpel növelheted az esélyedet. Ha nem, akkor nagy sikereket ne várj.
2016. dec. 25. 00:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Amikor még a (jellemzően semmitmondóan gagyi) adatlapjuk alapján prbáltam összerakni valami személyreszólót, akkor szerintem ilyen 10-ből 1-2 lehetett az arány max.

Aztán csináltam egy jó sablont, amit max időnként a lány adatlapjáról kiemelt résszel "személyessé" tettem, azzal már min 3-4 vagy akár még jobb is volt az arány.

Ez mondjuk olyan társkeresőn volt, ahol mindenki csak azokat látja, akiket felajánl neki a rendszer, emiatt felteszem nagyságrendekkel kisebb levélözön zúdult a lányokra, mint máshol.

2016. dec. 25. 00:25
 3/8 anonim ***** válasza:
46%
10-ből 0. Sok lány barátom van, akik azt mondják, hogy értékes vagyok emberileg, de a külsőm nem üti meg azt a mércét, amivel barátnőm lehetne. Sajnos ez van, de már félig-meddig elfogadtam ezt a dolgot, és szerencsére így is tartalmas, eseménydús életem van.
2016. dec. 25. 00:25
 4/8 anonim ***** válasza:
52%
A 30-ból 1 az már jó
2016. dec. 25. 00:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Élőben többen, szóval nem erőltetem az online-t.
2016. dec. 25. 00:35
 6/8 Diavolino44 ***** válasza:
52%
10 bol egy ami kb átlagos srackent nem rossz arany. 30-40 levélből egy randiig eltud jutni.
2016. dec. 25. 01:56
 7/8 anonim ***** válasza:
30%
0, és kizárólag a képeden múlik, hogy visszaírnak-e. Amikor nem a saját képemmel próbálkoztam, hanem egy tipikus jópasiéval, akkor érdekes módon visszaírtak.
2016. dec. 25. 07:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Mekkora marhaság ez... Minden férfi azt hiszi, a titok a mennyiség, meg a "jó sablon". Életemben nem írtam nőknek társkeresőkön sablon-levelet, minden reglapra teljesen személyes, egyedi megszólítást találtam ki, néha a képen/képeken találtam valami vicces, szép vagy meglepő momentumot, amit témanyitónak bevetettem, máskor az adatok ellentmondásaiba kötöttem bele ironikusan. Az is megesett, hogy valakinek a fotóját módosítottam, kiretusáltam, a hátterébe valami komikus dolgot illesztettem (néha magamat), úgy, hogy a reglap szövegéhez köze legyen valamilyen módon.

Az esetek 60-70% -ban feleltek is a kiszemelt áldozataim, általában pozitívan, még akkor is, amikor nem is ismerkedni akartam, csak szórakoztatási célból rájuk írtam. Nyilván akin láttam, hogy totál unalmas, egópumpálás végett regisztrált míszp*csa, azt elkerültem, csak azokkal foglalkoztam, akinek a szövegeimben, képeien láttam valami vonzót, értelmeset, izgalmasat.

Aki ezer nőnek elküldi, hogy "szia nagyon sexi vagy megismernélek", ne nagyon várjon semmi jót. Az se, aki több oldalas önéletrajzot ír arról, hol dolgozott, mennyit keres, és milyen ügyesen tudja kényeztetni a nőket mindenével Jó esállyel mérsékelt sikert fog elkönyvelni.

A fantázia és egy kis belefektetett energia csodákra képes, próbáljhátok ki. Aki azt hiszi, a társkeresők majd megoldják a nehezét helyettünk, tévednek. Pont ugyanazok a szabályok működnek ott is, mint a real world -ben.

2018. máj. 31. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!