Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy normális pasi hol tudna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy normális pasi hol tudna egy normális nővel megismerkedni Budapesten és környékén?

Figyelt kérdés
2017. jan. 11. 20:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%
Budapesten és környékén
2017. jan. 11. 20:45
 2/14 anonim ***** válasza:
bárhol lehet, de tényleg
2017. jan. 11. 20:48
 3/14 A kérdező kommentje:
Úgy értem milyen helyeken lehet itt normális lányokat találni? Nem járok szórakozóhelyekre,de szeretnék megismerkedni egy normális nővel
2017. jan. 11. 20:52
 4/14 anonim ***** válasza:

"Úgy értem milyen helyeken"

értelmezési problémáid vannak? válaszoltam BÁRHOL!!

most ha azt mondom, hogy menj bulizni a haverokkal, vagy menj edzeni, vagy menj az érdeklődési körödnek megfelelő csoportos foglalkozásra, akkor elégedett vagy ezzel?

de akár az utcán, tömegközlekedésen..stb. is lehetséges!

légy nyitott, ez tőled függ!

2017. jan. 11. 20:57
 5/14 anonim ***** válasza:
ui.: és még az internetet nem is említettem, hisz az is egy lehetőség
2017. jan. 11. 20:59
 6/14 anonim ***** válasza:
77%
Az Illatos út sarkán. :D
2017. jan. 11. 21:00
 7/14 anonim ***** válasza:
Sehol,de tényleg. Ne akard ezt,mert nem fogsz találni...
2017. jan. 11. 21:03
 8/14 Mi közöd Tőle ***** válasza:
0%
Otthon a gép előtt nem fog rád találni a szerelem nagy eséllyel. Csak járj el otthonról. Pesten rengeteg lehetőség van. Járj el valami tánciskolába latin táncolni pl. Olyanra ahovs nem kell partnert vinni. Ott sok a szép nő általában.
2017. jan. 11. 21:05
 9/14 anonim ***** válasza:
Sehol. Az a néhány normális nő kb. 16-18 éves kora óta foglalt, és a nőknek egyébként sem kell normális férfi.
2017. jan. 11. 21:11
 10/14 anonim ***** válasza:

Parkban kutyát sétáltatva.

Ez egy olyan dolog, hogy lányok is sétáltatnak kutyát a parkban, a kutyák meg folyton érdeklődésüket fejezik kiegymás iránt.

Ilyen esetben a gazdák könnyen ismerkednek. Mész a parkban egy kutyával, jön egy csaj egy másikkal.

Ránézel a csajra, majd a kutyára, és csak úgy kijön: "jajj, de aranyos kutyus, hogy hívják?

A csaj válaszol.

"És téged?" a csaj válaszol. És adott, hogy te is bemutatkozz.

"Örvendek. Gondolom erre laksz."

stb stb stb

2017. jan. 17. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!