Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lép a srác?
"3-4 randi? Nem tudom, de valami nem oké akkor. Ha működik a kémia, az 1. vagy legkésőbb a második randin mehet a csók. Tapasztalat. F"
Mármint annyi férfival randiztál már, hogy az már statisztikailag releváns minta?... mert másképp ugye nem sok értelme lenne "tapasztalatról" beszélni..
A férfiak sem egyformák, és attól még, hogy nálad ez így működik, ez még egyáltalán nem általánosítható mindekire.
Én pl. szinte soha nem csókolózom az első néhány randin (feltéve persze, hogy komoly kapcsolatban gondolkodom az adott lánnyal), a mostani barátnőmmel is az 5. randin csattant el az első - úgy, hogy részéről láthatóan már valószínűleg a másodikon, de a harmadikon már tutira benne lett volna, és ezzel én is tisztában voltam.
12. Persze, annyi férfival randiztam! Én vagyok a férfi, bocs :)
A legutolsó kapcsolatom előtti randit idéztem, ahol közel 8 órát randiztunk, és a közepén már megvolt a csók. Ebből lett egy 1 éves kapcsolat. Természetesen mindenkinél más, de a 3. randin legkésőbb megpróbálom megcsókolni a lányt. 29f
"12. Persze, annyi férfival randiztam! Én vagyok a férfi, bocs :) "
Tudom, hogy férfi vagy - arra próbáltam volna felhívni a figyelmedet, hogy a hsz-ed végére lezárásként odavetett 'Tapasztalat' "érv" mennyire nem valótlan, hisz max arról van tapasztalatod, hogy te hogyan működsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!