Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ha egy srác elhív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attila2438 kérdése:

Lányok ha egy srác elhív titeket kávézni, akkor azt nem tekintenétek "randinak"?

Figyelt kérdés
2016. dec. 30. 08:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
De az egy randi.Hacsak nem a melóhelyen hív meg egy automatás kv-ra a folyosón :)
2016. dec. 30. 08:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tekinteném annak minden esetben. Több fiú barátommal is elmentem már kávézni, mert beszélgetni szerettünk volna. Szóval az ilyen "üljünk be valahova" esetek nem számítanak randinak, de ha bizonytalan vagy, akkor kérdezz rá, hogy randi vagy sem, mert később kínos szituációk is kialakulhatnak.
2016. dec. 30. 09:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

szerintem sok mindentől függ, ha még kezdetleges a kapcsolatotok és mindenképp ragaszkodik ahhoz, hogy kettesben legyetek akkor szerintem randi. De #2-nek van igaza, kérdezz rá. (de csak ha szeretnéd, hogy randi legyen)

Amúgy én valószínűleg randinak tekinteném.

2016. dec. 30. 10:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Mi? Ez már randi?!

Húbammeg, akkor én csak decemberben 3 kolléganőmmel / régi ismerős csajjal randiztam, tudtomon kívül XD

2016. dec. 30. 11:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez a körülményektől függ. Ha egy vadidegen elhív kávézni, azt mindenképp randiféleségnek tekintem. Ha egy csoporttársam, akivel egy szemináriumra járok, azt annak is tekinthetem meg nem is a srác viselkedésétől függően. Ha egy haver elhív, akkor azt nem tekintem annak.
2016. dec. 30. 12:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat...amúgy nem kollega,és nem is régi ismerős :D . Igazából már biztos hogy "csak beszélgetés" lesz (vallásos) , de gondoltam azért rákérdezek itt is,mert feltételeztem hogy amikor megkérdeztem tőle ,akkor neki mi esett le ebből.
2016. dec. 30. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!