Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem keres a srác?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres a srác?

Figyelt kérdés
Bejelölt engem ismerősnek egy srác , akivel aúgy egy városban lakunk. Rám írt , és kb két hétig chateltünk . Ezalatt ő már olyanokat írt , hogy jajj de szerelmes , meg hogy annyira talizna már velem. Én nekem annyira nem tetszett , ezért nem voltam túl lelkes. Három napja randiztunk, ami alatt kb csak én beszéltem, ő nem. A randi végén megcsókolt és elég jóra sikerült a csók. Viszont azóta nem ír (előtte konkrétan egész nap írt). Pedig azt még nem mondhatja hogy rossz volt velem , inkább én mondhatnám ezt rá , de én azt gondoltam , hogy oké biztos csak zavarban volt, azért nem beszélt , ezért talizzunk még egyszer. Nem értem viszont most... Miért nem ír? 20/L ő pedig 25/F
2016. dec. 29. 21:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Bocsi, de ilyenkor az van, hogy meggondolta magat es mar nem "szerelmes". Rajott, hogy nem tetszel neki annyira, nem esett jol a csokod vagy akarmi.

Egyszer meg irj neki valami tomoret, aztan hagyd beken, ha akkor se nagyon lelkes, ha egyaltalan valaszol.

2016. dec. 29. 21:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Megcsókolt és nem érzett semmit csak nem akart megbàntani !A màsik lehetőség hogy màs nővel is randizgat és nyomul rà neki bejön neked meg nem jön be a pasi és ezt megérezte!Nekem is volt olyan randi ahol a pasi nem jött be mondjuk nem csókolt meg de azota boldog kapcsolatban van és én is !
2016. dec. 29. 21:55
 3/7 A kérdező kommentje:
Ő már többször látott engem élőben , szóval nem most látott először.. De akkor lehet hogy a csóknál nem érzett semmit, pedig nekem nagyon jó volt (még úgy is hogy nem akartam erőltetni ezzel a sráccal).
2016. dec. 29. 22:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Osztom az első véleményét. Írj neki te, de csak egyszer, ha továbbra sem lelkes, akkor ennyi volt, hagyjad.
2016. dec. 30. 00:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen emberek, hogy hú de hamar fellobban a láng, az ember meg csak néz, hogy ilyen hamar "beleszerettek". Aztán ugyanolyan hirtelen ki is alszik a tűz bennük.

Tapasztalatom szerint ezeknek az embereknek pszichés problémáik vannak. Volt ilyen netes ismerősöm, szerelmes levelek, versek, nagyon szeretlek, aztán a találkozóra el se jött, sose láttam. Ő alkesz volt. Vagy egy olyan, akivel három hónapig jártunk, ugyanez, levelek, te vagy a nagy igazi, aztán egyszer csak szó nélkül eltűnt, kb. egy év múlva hívott fel, hogy pszichiátrián van.

Nem ismerjük a fiúdat, amit írsz, abból az jön le, hogy bezsongott, hogy végre lesz egy csaja, aztán meg megtorpant. Szerintem egy BÚÉK-ot megér a dolog, meg elmondhatod neki, hogy jól érezted magad vele, jó lenne még találkozni.

2016. dec. 30. 08:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen... Ő is írt nekem verseket :D Tényleg fura srác. Na mindegy én írtam neki de nem válaszol. Ezek után én nem fogok neki írni (nem vagyok egy nyomulós típus). Csak kiváncsi vagyok miért nem.
2016. dec. 30. 10:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Kábé velem is ez volt a helyzet, azzal a különbséggel, hogy én nem találkoztam a pasival. Bejelölt egy srác, két nap után már azt írta, hogy hű, de szerelmes belém, teljesen el volt ájulva. Én néztem nagyokat, nem írtam rá semmit. Aztán egyszer felidegesített, és mondtam, hogy nem lehetsz belém szerelmes, ha egyszer nem is láttál. Megsértődött. Tegnap meg keményen összevesztünk, mert én nem voltam hajlandó több képet küldeni magamról. A vége az lett, hogy nemes egyszerűséggel lek*rvázott. Szóval, na, van ilyen. :D
2016. dec. 30. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!