Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem keres a randi után a srác? Mennyi időt szoktatok várni?
Tegnap randiztam egy sráccal, akit régről ismerek. Abszolút nem fűztem nagy reményeket ehhez a randihoz, mert ugyan a srác helyes-aranyos, de kicsit uncsinak tartottam a beszélgetéseinket magam miatt (meg amúgy is borzasztóan boldogtalan ember vagyok), ennek ellenére elmentem, és meglepő módon jól éreztem magam, sőt olyan hosszúra nyúlt, hogy a végén még nem is én kezdeményeztem hogy vége legyen. Azóta persze nem keresett, pedig randi előtt minden nap ő írt nekem már hetek óta, ha csak két szót is.
Lehet, hogy mégiscsak unalmas voltam neki? Vagy csak ronda és kövér?
Fog szólni azért, hogy nem akar semmi ilyesmit a továbbiakban?
Én biztosan nem írok neki, csak kíváncsi vagyok a véleményeitekre/tapasztalataitokra. L/23
Eszem megáll a női taktikázástól!
Volt egy príma kis randitok, de inkább gubbasztasz a gyakori előtt mintsem hogy dobj egy üzenetet a srácnak hogy jól érezted magad. Mindig ő írt neked, nyilván felmerült benne is hogy tényleg érdekeled-e őt.
Szerintem ásd el magad.
Ha 2-3 nap múlva keres, még az is teljesen belefér
24/L
Mi ez a hülyeség, hogy biztosan nem írsz neki? Ki vagy te, az angol királynő, aki már azzal szívességet tesz az alattvalóknak, ha rájuk néz?
Rosszul gondolkozol. Valami érdeklődést neked is mutatnod kell "magadtól" a srác felé, hiszen máskülönben honnan tudja, valóban jól érezted magad? Ő nem tudhatja meg másképp amit ide leírtál, csak ha elmondod neki...
>Én biztosan nem írok neki
Mert miért nem? Mert "az a férfi dolga"? Hát nem, drágám, nem az. Ez a tradícionális nemi szerepekkel való takarózás azért, hogy lepattitnhasd magadról a felelősséget. Miközben eszed ágában sincs vállalni a tradícionális női szerepet. Dolgozzon csak, teperjen ő, persze! Ezt felejtsd is el gyorsan, mert csak hátráltat!
A tapasztalatom és a véleményem a következő:
Akarsz beszélni vele --> írsz neki vagy felhívod. Nem pedig grétán vársz, hogy legyen valami.
ha egy pasi nem keresett, az 90%-ban azért volt, mert nem akart semmit.
a maradék pár % viszont azért volt, hogy fogom -e keresni, mert túl nagy érdeklődést nem mutattam.
"Csak feleslegesen beégettem magam."
Miért beégés egy visszautasítás? Szerintem nem az. Nem tetszettél nekik, kész. Inkább nekik égő, hogy nem voltak képesek már a randi végén azt mondani, hogy ne haragudj, de nem szeretnék veled többet találkozni, mert úgy érzem, nem téged kereslek. Ahelyett, hogy sunnyognának, csak ennyit kellett volna mondaniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!