Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem keres a randi után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres a randi után a srác? Mennyi időt szoktatok várni?

Figyelt kérdés

Tegnap randiztam egy sráccal, akit régről ismerek. Abszolút nem fűztem nagy reményeket ehhez a randihoz, mert ugyan a srác helyes-aranyos, de kicsit uncsinak tartottam a beszélgetéseinket magam miatt (meg amúgy is borzasztóan boldogtalan ember vagyok), ennek ellenére elmentem, és meglepő módon jól éreztem magam, sőt olyan hosszúra nyúlt, hogy a végén még nem is én kezdeményeztem hogy vége legyen. Azóta persze nem keresett, pedig randi előtt minden nap ő írt nekem már hetek óta, ha csak két szót is.

Lehet, hogy mégiscsak unalmas voltam neki? Vagy csak ronda és kövér?

Fog szólni azért, hogy nem akar semmi ilyesmit a továbbiakban?

Én biztosan nem írok neki, csak kíváncsi vagyok a véleményeitekre/tapasztalataitokra. L/23

2016. márc. 17. 22:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%
Ronda és kövér vagy??
2016. márc. 17. 22:54
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap randiztam egy lánnyal. Jobban sikerült, mint gondoltam. Nem is rázott le, hanem én irányítottam a helyzetet. Most tök boldog vagyok, legszívesebben azonnal írnék neki. De nem akarok nyomulósnak tűnni, nem akarom elriasztani. Szerintetek félreérti majd?
2016. márc. 17. 22:56
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Eszem megáll a női taktikázástól!

Volt egy príma kis randitok, de inkább gubbasztasz a gyakori előtt mintsem hogy dobj egy üzenetet a srácnak hogy jól érezted magad. Mindig ő írt neked, nyilván felmerült benne is hogy tényleg érdekeled-e őt.

Szerintem ásd el magad.

2016. márc. 17. 23:05
 4/14 anonim ***** válasza:
90%

Ha 2-3 nap múlva keres, még az is teljesen belefér

24/L

2016. márc. 18. 01:19
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi ez a hülyeség, hogy biztosan nem írsz neki? Ki vagy te, az angol királynő, aki már azzal szívességet tesz az alattvalóknak, ha rájuk néz?

Rosszul gondolkozol. Valami érdeklődést neked is mutatnod kell "magadtól" a srác felé, hiszen máskülönben honnan tudja, valóban jól érezted magad? Ő nem tudhatja meg másképp amit ide leírtál, csak ha elmondod neki...

2016. márc. 18. 06:49
 6/14 anonim ***** válasza:
88%
Én már elég sokat tapasztaltam fiú téren, és úgy vagyok vele, hogy én sem írnék. Megtanultam, hogy ha egy fiú tényleg akar tőled valamit, akkor EGYBŐL ír neked és nem taktikázik ezzel a "várok 2-3 napot" ökörséggel. Én is írtam fiúknak párszor randi után, miután ők nem írtak és ki is derült hogy azért nem írnak, mert nem akarnak semmit. Csak feleslegesen beégettem magam. Szóval szerintem se írjon, ha a fiú nem ír akkor nem akar semmi komolyat. Ismétlem, tapasztalataim szerint!
2016. márc. 18. 09:47
 7/14 anonim ***** válasza:
53%

>Én biztosan nem írok neki

Mert miért nem? Mert "az a férfi dolga"? Hát nem, drágám, nem az. Ez a tradícionális nemi szerepekkel való takarózás azért, hogy lepattitnhasd magadról a felelősséget. Miközben eszed ágában sincs vállalni a tradícionális női szerepet. Dolgozzon csak, teperjen ő, persze! Ezt felejtsd is el gyorsan, mert csak hátráltat!

A tapasztalatom és a véleményem a következő:

Akarsz beszélni vele --> írsz neki vagy felhívod. Nem pedig grétán vársz, hogy legyen valami.

2016. márc. 18. 11:33
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

ha egy pasi nem keresett, az 90%-ban azért volt, mert nem akart semmit.

a maradék pár % viszont azért volt, hogy fogom -e keresni, mert túl nagy érdeklődést nem mutattam.

2016. márc. 18. 15:02
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem értem miért kell lepontozni, amikor direkt odaírom, hogy az ÉN tapasztalataim alapján, nem pedig törvényszerűen így van, de mindegy. Remélem élvezted... :D
2016. márc. 18. 17:10
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

"Csak feleslegesen beégettem magam."

Miért beégés egy visszautasítás? Szerintem nem az. Nem tetszettél nekik, kész. Inkább nekik égő, hogy nem voltak képesek már a randi végén azt mondani, hogy ne haragudj, de nem szeretnék veled többet találkozni, mert úgy érzem, nem téged kereslek. Ahelyett, hogy sunnyognának, csak ennyit kellett volna mondaniuk.

2016. márc. 18. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!