Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyat aki csúnya pasiként szép barátnője van?
Nem vagyok kifejezetten szép de szeretem a csinos lányokat. Nem tudnék egy rondával járni. Azt mondják a haverok ha humoros vagyok az jó pont a lányoknál. Szerintetek?
18/F
" Nem drága, filmeket csinált. Hogy nem tudod mit, az neked szegénységi bizonyítvány."
És ez ugye az én szegénységi bizonyítványom mert a "Timike" biztos nem a Vajna személyébe zúgott bele? :D
Inkább hagyj, ne fárassz a hülyeségeiddel! Vagy te olyasmi temperamentumú vagy mint a Timike? :P
Igen,akad ilyen az ismeretégi körömben is. De ott a pasi személyisége nagyon szuper, intelligens, humoros és férfias jelenség aki szereti a nőket, önbizalma van.
Érdekes, hogy rögtön a nőket nézik itt le, de azt hogy a pasik csak szép nőket, sőt bombázókat akarnak, sosem merül fel mint negatív tulajdonság.
Kérdező: minden lehetséges. De ha neked csak a külsővel kapcsolatban vannak elvárásaid, az eleve elárulja hgy a belsőddel te sem tudsz kompenzálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!