Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyat aki csúnya pasiként szép barátnője van?
Nem vagyok kifejezetten szép de szeretem a csinos lányokat. Nem tudnék egy rondával járni. Azt mondják a haverok ha humoros vagyok az jó pont a lányoknál. Szerintetek?
18/F
Csak olyan csúnya pasit ismerek, aki pénzzel kompenzálta a dolgot és ezért lett szép barátnője.
#6: Igen, Vajna Timi szép nő. Ettől a véleményemtől nem leszek lúzer. Viszont az álszent közhelyedtől leszakadt a plafonom. Szánalmas, hogy az ilyen képmutató válaszokat itt sorban felpontozzák, az őszintéket meg le.
#8 vagyok, álszent messze nem, és igen, jól döntött a Timi a papával, ln is ezt tettem volna, de nem a kérdezővel? :D
Ráadásul Vajna papa okos, míg a kérdező buta!!!!!
"Miért nektek Vajna Timi szép nő? Lúzerek"
Hát a "mikuláshoz" képest az is, és bár nekem unszimpatikus, kicsit kinézetre az átlagos nő felett lehet.
Amúgy igazi "aranyásó" lehet. :D
Arról feledkeznek el sokan, Vajna Úrnak nem csak pénze van, hanem elég sokat le tett az asztalra.
Sorry.
"Vajna Úrnak nem csak pénze van, hanem elég sokat le tett az asztalra."
Kaszinót nyitott nálunk? :D
De komolyan nézve nem hiszem, hogy "Timikét" az a része pont annyira érdekelné....
Szóval a kérdés alaptémájára visszatérve, a ronda, nem jól kinéző hím vs. szép barátnője van felállás nem túl gyakori! :P
"Kaszinót nyitott nálunk? :D "
Nem drága, filmeket csinált. Hogy nem tudod mit, az neked szegénységi bizonyítvány.
"Szóval a kérdés alaptémájára visszatérve, a ronda, nem jól kinéző hím vs. szép barátnője van felállás nem túl gyakori! :P"
Nem, sok szép nő van, de csak nagyon kevés gazdag, sikeres pasi.
A havi 200 nettó nem az :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!