Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz lehet az, hogy minden szép lánynak van egy csúnya barátnője? A szép lányt pedig úgy lehet felszedni, hogy a csak a csúnyával foglalkozunk, a szépet pedig le se tojjuk?
nem fog bejönni.
és mi van, ha a csúnya barátnő történetesen buta is?:) akkor hogy ítéli majd meg az ízlésed?
Most tegyük fel, hogy én jól nézek ki és van egy csúnyácskább barátnőm. Ha te neki elkezdesz udvarolni, akkor onnantól kezdve nálam már bőven esélytelen lennél. Egyrészt egy ilyen szemtelen pálfordulást semmikor sem díjaznék, másrészt meg milyen barátnő az, aki szinte elcsábítja a barátnője korábbi udvarlóját? És ugye, ha valakinek nem nyilvánvaló a te eredeti szándékod, kívülről nézve ez így jönne le. Nem, az, aki korábban a barátnőmnek udvarolt (vagy jártak, vagy akármi), az nálam eleve tabu, szóba sem jöhet.
Ha tegyük fel, én szép lány vagyok, akkor engem úgy lehetne felszedni, hogy nekem udvarolsz, mindenféle trükkök nélkül, leplezetlenül.
6-os!
Ez az RTL Klubon futó Válótársak című sorozat 8. részében hangzott el. :DDD
xDDD
Ha össze is jön a széppel, akkor sem fog igazán szeretni, csak a "vadászösztön" fogja cselekvésre bírni. Ha pedig megkapott, eldob, mint egy rongyot. Mi lenne, ha a személyiségeddel próbálnál meg elvarázsolni valakit?
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!