Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon van olyan lány, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon van olyan lány, aki benne lenne egy ilyenfajta randizásban?

Figyelt kérdés
Lényegében annyi lenne a szitu, hogy először én elvinném őt egy étterembe, ahol természetesen mindent én fizetnék, majd pedig ő meghívna magához és főzne valamit nekem, mindketten pontoznánk a másikat, ő az éttermet,én a főztjét és leírnánk egy papírra úgy, hogy a másik nem látja, majd megmutatnák és aki több pontot kapott, az kívánhat valamit a másiktól. Persze már az elején letisztáznánk, hogy ki mit kívánna és megegyeznénk, csak hogy nehogy az legyen, h valamelyikünk olyat akar, amit a másik nem tud teljesíteni.

2017. jan. 5. 11:20
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
76%
Felejtsd el :) ilyen hímsivinisztával nem randizok. Mi az, hogy mindenki csinálja azt, amiben jó? Nekem nőként van ugyanúgy fizetésem, simán bárkit meghívok étterembe ugyanúgy. Te is szépen főzzél, pénztárcavirítós pasi nem kell a normális nőknek.
2017. jan. 5. 13:22
 22/32 anonim ***** válasza:
0%

Ezt legyél szíves közölni nőtársaiddal is. Csak itt a válaszok közt S.Dolly-val kapásból.

2017. jan. 5. 13:23
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
"meg hát mégis a saját keresett pénzemből hívom meg, amiért szintén meg kell dolgozni." Ettől most meg kellett volna hatódnom? Mert a bevásárlás meg a főzéshez szükséges gáz/villany, egy üveg bor, és utána a mosogatás az szerinted ingyen van? Annak a költségét nem kell munkával előteremteni? Nem vagyok egy nagy szakács, de sütni szoktam, és nem szokott nagyságrendekkel olcsóbb lenni, mintha cukrászdában venném. Én sem mennék bele ebbe, mert én csak alap dolgokat tudok főzni, azt is még tanulom, nem tudnék versenyezni az étteremmel. Plusz úgy érezném, hogy nekem magasabb lécet kéne megugranom, mint neked, és én az igazságos játék híve vagyok. De ha még tudnék is főzni nem szeretném, ha valaki pontozná, mert számomra másnak főzni az egy bizalmas lelki dolog. Azt pontozhatjuk, hogy ki nyert többször a csapd le csacsiban, de azt, hogy szívemet-lelkemet beleadom inkább ne! :D
2017. jan. 5. 13:26
 24/32 A kérdező kommentje:
Jól van, hát ezért tettem fel itt a kérdést, mert így már tudhatom ,hogy nagyjából mire számíthatok, ha majd ezt élőben is kipróbálom, de úgy veszem észre ,hogy nem igazán pozitív a visszhangja az ötletemnek.:)
2017. jan. 5. 13:35
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te meg én egy szinten vagyunk főzésben, hiába van puncim. Így azt tartanám fair-nek, hogy vagy mindketten bénázunk a konyhában, max jót röhögünk, vagy meghívsz előbb te engem, aztán én téged.
2017. jan. 5. 14:27
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
20 ki kérte,hogy ő fizessen?? Egy szóval nem írtam!!!
2017. jan. 5. 15:28
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Én nem engednék fel egy majdnem idegent második randin a lakásomra.
2017. jan. 5. 15:41
 28/32 anonim ***** válasza:

Egyedi ötlet az biztos, viszont nekem nem tetszik.

Nincs egyszinten a dolog. Vagy mindketten főztök, vagy mindketten álltok egy egy éttermi vacsit. Az utóbbi eshetőségnek nem látom az értelmét, felesleges a pontozgatás.

Ha mindketten is főztök, akkor se az elején, hanem amikor már esetleg jártok is. Én egyrészt nem engednék idegent a lakásomba és én se mennék az övére.

2017. jan. 5. 15:48
 29/32 anonim ***** válasza:

Én sokkal jobban főzök, mint amilyen kaja azokban az éttermekben van, ahová meg tudnék hívni egy lányt. (Ezek kb. felső középkategóriás éttermek.) Pedig nem vagyok szakács.

Ez sajnos az éttermeket minősíti.

30/F

2017. jan. 5. 16:54
 30/32 anonim ***** válasza:
Meg ez kb olyan, hogy azt mondom neked, hogy mivel van az a sztereotípia, hogy a pasik viccesebbek, egyik nap te nevettetsz meg, és pontozom, másnap elmegyünk egy Kőhalmi vagy Bödőcs fellépésre, azok meg az én pontjaim.
2017. jan. 5. 17:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!