Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon van olyan lány, aki benne lenne egy ilyenfajta randizásban?
Magamat úgy látom el, hogy gyros tálakat veszek, pizzát rendelek, éttermekbe járok stb., meg néhány egyszerűbb kaját össze tudok ütni, de azzal nem tudok versenybe szállni.
Nem tudom, miért kell ezekkel a séfekkel jönni(?).
A kaja elég szubjektív dolog, ízlések és pofonok,hogy kinek mi jön be, lehet ,hogy nekem az egyszerű házi koszt sokkal jobban ízlik, mint amit a világ legjobb séfje készített.
En nem foznek neked, mert innentol kezdve, hogy ezeket megtudom rolad, nem lenne tobb randi :D
Nalunk altalaban a parom foz (ja, a legtobb mesterszakacs altalaban ferfi, ennyit arrol, hogy a lanyok jobbak ebben, akarki lehet jo benne, a hetkoznapi kajakat nem raketatudomany megtanulni), en utalok fozni, neha van kedvem de ennyi, az fix, hogy olyan csavoval nem jonnek ossze, aki gyrostalon meg pizzan el, aztan ha osszejovunk meg nekem kene allandoan a konyhaban lenni, mert hat en lany vagyok en jo vagyok ebben :DD
Persze van aki belemegy, hogy ove a konyha, de akkor meg tied a furdopucolas, porszivozas es egyeb hazimunkak. De ilyen kijelentesek utan azon se lepodnek meg, ha szerinted a lanyoknak azok is jobban mennenek.
#16 Ez teljesen érthető, ha nem szeretsz főzni, nyilván nem fogsz ebbe belemenni, amivel valószínűleg mindketten jobban járunk. A mesterszakácsok nagy rész valóban férfi, de én most az átlagemberekről beszélek, az ismertségi körömben a lányok nagy része remekül főz, míg a fiúkról ez nem mondható el ilyen nagy számban.
Amúgy komoly kapcsolatban nem várnám el a lánytól, hogy minden nap ő főzzön, ha úgy alakul rendelnénk vagy elmennénk ide-oda kajálni, azt jól van, illetve időközben ő megtaníthatna nekem pár dolgot és akkor idővel én is főznék ezt-azt, mivel alapvetően nem vagyok ellene a dolognak.
Én nem mennék bele,pláne,ha az első randi,főzzön rád a halál f..a!! Nem vagyok a csicskád! Pluszba,ha nem is ismerlek ,be nem engednélek a házamba. Max ha majd járunk.
Neked még véletlen se kelljen főzni mi?? Te csak kényelmesen tömöd a fejed!!
Hányni tudnék az ilyen férfiaktól...
De persze amikor fizetni kell az étteremben akkor "az a férfi dolga mint régen, ez az illem"...
Ami kényelmes a régi világból az maradjon csak, de a többi ne. Remek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!