Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is gáz volt, hogy én hívtam el a fiút moziba?
Több éve ismerem a fiút, viszont még nem randiztunk, pedig nekem tetszett, de barátnője volt. Pár hónapja szakítottak, és én ma vettem a bátorságot és elhívtam moziba, tudtam, hogy érdekli ez a film. Végül belement, de azt mondta többet azért ne én hívjam őt randira, mert ez neki is megalázó, és szerinte gáz ha egy lány kezdeményezi a randit. Elég rosszul esett, és bevallom a mozizástól is elment a kedvem, legszívesebben lemondanám.
Ti mit gondoltok, ez tényleg ennyire gáz volt?
L/20
Rettentő gáz, ne is menjetek el a moziba, ne találkozzatok többet, cseréljetek számot, emailcímet, nevet, anyja nevét, te költözz el Üzbegisztánba, ő pedig a Pitcairn-szigetekre. Mást nem tehettek.
Ha már úgyis szeretitek megnehezíteni a saját életetek ezzel a rinyával, akkor legyen kövér.
Az a gáz, hogy ebből a mozi meghívásból randit csináltatok.
Simán csak el kellett volna hívni moziba, mondván, hogy tudod, hogy érdekli a film és téged is, egyedül meg nem akarsz menni, aztán meg lesz ami lesz...
Megmondtam volna neki: ha rád várok, akkor a második férjemtől elváltként 3 gyerekkel szednéd össze a tököd annyira, hogy egy nyamvadt moziba elhívj! Addigra meg már túl kiábrándult lennék az ilyesmihez...
De a fiú elég gázul reagált. Egy sima mozi. Nem gyertyafényes vacsora, és holdfényes tóparti séta. A fiúhaverokat is simán elhívom moziba, ha van értelmes film, amire be érdemes ülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!