Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is gáz volt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is gáz volt, hogy én hívtam el a fiút moziba?

Figyelt kérdés

Több éve ismerem a fiút, viszont még nem randiztunk, pedig nekem tetszett, de barátnője volt. Pár hónapja szakítottak, és én ma vettem a bátorságot és elhívtam moziba, tudtam, hogy érdekli ez a film. Végül belement, de azt mondta többet azért ne én hívjam őt randira, mert ez neki is megalázó, és szerinte gáz ha egy lány kezdeményezi a randit. Elég rosszul esett, és bevallom a mozizástól is elment a kedvem, legszívesebben lemondanám.

Ti mit gondoltok, ez tényleg ennyire gáz volt?

L/20

2017. jan. 3. 22:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mondd meg neki, hogy mégse érsz rá. Aztán ne is foglalkozz vele többet!
2017. jan. 3. 22:56
 2/17 anonim ***** válasza:
31%

Rettentő gáz, ne is menjetek el a moziba, ne találkozzatok többet, cseréljetek számot, emailcímet, nevet, anyja nevét, te költözz el Üzbegisztánba, ő pedig a Pitcairn-szigetekre. Mást nem tehettek.

Ha már úgyis szeretitek megnehezíteni a saját életetek ezzel a rinyával, akkor legyen kövér.

2017. jan. 3. 22:57
 3/17 anonim ***** válasza:
39%
nem gáz egyáltalán, Ha tetszik nekd, randizgassatok.
2017. jan. 3. 23:12
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Az a gáz, hogy ebből a mozi meghívásból randit csináltatok.

Simán csak el kellett volna hívni moziba, mondván, hogy tudod, hogy érdekli a film és téged is, egyedül meg nem akarsz menni, aztán meg lesz ami lesz...

2017. jan. 3. 23:38
 5/17 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem inkább a reakciója gáz.
2017. jan. 4. 00:00
 6/17 anonim ***** válasza:
88%
Lol, en lemondanam a randit es ezek utan leszarnam a fejet is. Ilyen sracokat kerulni kell.
2017. jan. 4. 00:04
 7/17 Noblesse Oblige ***** válasza:
83%

Megmondtam volna neki: ha rád várok, akkor a második férjemtől elváltként 3 gyerekkel szednéd össze a tököd annyira, hogy egy nyamvadt moziba elhívj! Addigra meg már túl kiábrándult lennék az ilyesmihez...

De a fiú elég gázul reagált. Egy sima mozi. Nem gyertyafényes vacsora, és holdfényes tóparti séta. A fiúhaverokat is simán elhívom moziba, ha van értelmes film, amire be érdemes ülni.

2017. jan. 4. 00:07
 8/17 anonim ***** válasza:
Miért lenne gáz? Nem a középkorban élünk... (vagyis egyesek igen, de azért nem mindenki)
2017. jan. 4. 00:49
 9/17 opened paradise ***** válasza:
86%
Szánalmas a srác.
2017. jan. 4. 01:11
 10/17 anonim ***** válasza:
72%
Pont, hogy becsulendo az a batorsag, amit megleptel. Nem vagy piskota, tobb ilyen no kellene. ;) A srac nagyon beta tipus. Hagyd a csudaba, miutan lemondtad egy uruggyel a randit.
2017. jan. 4. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!