Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is gáz volt, hogy én hívtam el a fiút moziba?
Figyelt kérdés
Több éve ismerem a fiút, viszont még nem randiztunk, pedig nekem tetszett, de barátnője volt. Pár hónapja szakítottak, és én ma vettem a bátorságot és elhívtam moziba, tudtam, hogy érdekli ez a film. Végül belement, de azt mondta többet azért ne én hívjam őt randira, mert ez neki is megalázó, és szerinte gáz ha egy lány kezdeményezi a randit. Elég rosszul esett, és bevallom a mozizástól is elment a kedvem, legszívesebben lemondanám.
Ti mit gondoltok, ez tényleg ennyire gáz volt?
L/20
2017. jan. 3. 22:54
11/17 anonim válasza:
Nem. De az gaz, hogy rzek utan nem mondod le es meg foglalkozol vele. Rosszul esne meg ki is abranditana. Neked meg ez nem megalazo? Meg futni utana mint egy puli?
12/17 anonim válasza:
A pasi gáz, nem az, hogy nőként megtetted az első lépést. Nekem ez inkább szimpatikus.
13/17 anonim válasza:
Teljesen jól tetted, hogy elhívtad a kis gyerek gáz. Mond le nyugodtan ha nincs hozzá kedved.
14/17 anonim válasza:
Inkább a reakciója volt a gáz, nem az, hogy elhívtad.
15/17 A kérdező kommentje:
Igazatok volt, végül lemondtam. Azt mondtam közbejött más, mondta, hogy akkor majd legközelebb, mondtam jó. Azóta se beszéltünk.
2017. jan. 5. 10:29
16/17 anonim válasza:
Jól tetted. Sajnálom, hogy így reagált, de azért legközelebb is legyél jó fej és bátor. Sok férfi örül annak ha kap jelzést, ez a normális hozzáállás.
17/17 anonim válasza:
Az hogy elhívtad nem gáz. Az, hogy randit szerettél volna és ő is úgy értékelte, nem gáz. Az a gáz, hogy neki ez megalázó (vagy lehet hogy csak ezzel akart lekoptatni, akkor viszont nem volt fair tőle).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!