Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is gáz volt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is gáz volt, hogy én hívtam el a fiút moziba?

Figyelt kérdés

Több éve ismerem a fiút, viszont még nem randiztunk, pedig nekem tetszett, de barátnője volt. Pár hónapja szakítottak, és én ma vettem a bátorságot és elhívtam moziba, tudtam, hogy érdekli ez a film. Végül belement, de azt mondta többet azért ne én hívjam őt randira, mert ez neki is megalázó, és szerinte gáz ha egy lány kezdeményezi a randit. Elég rosszul esett, és bevallom a mozizástól is elment a kedvem, legszívesebben lemondanám.

Ti mit gondoltok, ez tényleg ennyire gáz volt?

L/20

2017. jan. 3. 22:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem. De az gaz, hogy rzek utan nem mondod le es meg foglalkozol vele. Rosszul esne meg ki is abranditana. Neked meg ez nem megalazo? Meg futni utana mint egy puli?
2017. jan. 4. 07:52
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
A pasi gáz, nem az, hogy nőként megtetted az első lépést. Nekem ez inkább szimpatikus.
2017. jan. 4. 08:01
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jól tetted, hogy elhívtad a kis gyerek gáz. Mond le nyugodtan ha nincs hozzá kedved.
2017. jan. 4. 08:39
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a reakciója volt a gáz, nem az, hogy elhívtad.
2017. jan. 4. 17:18
 15/17 A kérdező kommentje:
Igazatok volt, végül lemondtam. Azt mondtam közbejött más, mondta, hogy akkor majd legközelebb, mondtam jó. Azóta se beszéltünk.
2017. jan. 5. 10:29
 16/17 anonim ***** válasza:
Jól tetted. Sajnálom, hogy így reagált, de azért legközelebb is legyél jó fej és bátor. Sok férfi örül annak ha kap jelzést, ez a normális hozzáállás.
2017. jan. 5. 10:58
 17/17 anonim ***** válasza:
Az hogy elhívtad nem gáz. Az, hogy randit szerettél volna és ő is úgy értékelte, nem gáz. Az a gáz, hogy neki ez megalázó (vagy lehet hogy csak ezzel akart lekoptatni, akkor viszont nem volt fair tőle).
2017. jan. 5. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!