Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ciki nektek/unalmas ha randin a lány csendesebb picit? Többi lent
Találkoztam 2x egy fiúval, nagyon helyes tényleg, kedves stb. de én annyira elveszettnek érzem magam vele :D teljesen zavarban vagyok, nem tudok mit mondani és nagyon kellemetlennek érzem. Egyébként rengeteget beszélek barátnőimmel, ki is akadnak mindig hogy fejezzem már be :D viszont vele nem megy, pedig kedvelem és azt hiszem kölcsönös.
Most is megcsókolt, aztán átölelt és csak hallgattam, egyszerűen nem jutott eszembe semmi.
Egyébként észrevettem, hogy lányokkal is ez a helyzet, idő kell mire felszabadulok egy barátságban.
Unalmasnak fog tartani emiatt a fiú? :/
Ha így is eltudja érni a bizalmadat, hogy megdughasson, akkor nem olyan fontos, nem fog unalmasnak tartani.
Viszont, hogy nem beszélgetsz vele, ez később problémát fog okozni, legalább is neked, mert igényelnéd.
Kérdezgetett egyáltalán téged, ő próbál témázni, beszélgetni veled? Mert ha nem, akkor csak meg akar dugni.
LE is írtad a problémát: zavarba vagy. Ne legyél. Én szeretem ha egy lánnyal lehet beszélgetni, beszédes, de azért elfogadnálak barátnőnek! :)
Nem vagy unalmas, inkább egyedi ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!