Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, számotokra milyen egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, számotokra milyen egy ronda lány?

Figyelt kérdés
Külsőre vagyok kíváncsi elsősorban.
2017. jan. 4. 19:58
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
8%
Dagadt, ott kezdődik.
2017. jan. 4. 20:01
 2/24 anonim ***** válasza:
75%
2017. jan. 4. 20:01
 3/24 anonim ***** válasza:
81%
Ha nem szimmetrikus az arca, nagyon pattanásos, hiányos a fogazata. Ja és ha agyon van botoxozva az arca és nagyon szolibarna.
2017. jan. 4. 20:02
 4/24 anonim ***** válasza:
61%
Kövér, vagy igénytelen, vagy nagyon csúnya az arca pl...
2017. jan. 4. 20:04
 5/24 anonim ***** válasza:
90%
igénytelen, nőietlen, stílustalan, büdös, nem ad magára...
2017. jan. 4. 20:05
 6/24 anonim ***** válasza:
0%

Én.

Tudom, hogy nem fiú írta, de tény, hogy ronda vagyok.

21/L

2017. jan. 4. 20:05
 7/24 A kérdező kommentje:
6-os, miért tartod magad rondának?
2017. jan. 4. 20:09
 8/24 anonim ***** válasza:
92%

6.-os vagyok. Szép a bőröm, fényes a hajam, szóval nem ilyesmivel van a gond.

Egyszerűen a csontozatom alakult úgy, hogy borzalmas. Fhú. Nincs szimmetrikus fejem, olyan, mintha két különböző embert egyesítenék, és a végeredmény katasztrofális lenne. Jaa és túl kerek az arcom. Nem az az aranyosan kerek, hanem az a nevetségesen kerek.

Alakom: jó. mellméret megvan. deréktől lefelé nem rossz a helyzet. Viszont hihetetlenül beles vagyok, és így lehet bármilyen jó lábam, homokóra alakom nincs. Mindezt persze úgy, hogy egészségesen eszem és napi szinten edzem, de nincs igazán eredmény. Sőt, a mérleg még borzasztóbbat mutat, mint a tükör.

2017. jan. 4. 20:14
 9/24 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy ennyire drasztikus a helyzet mint te látod.

Biztosan van olyan, akinek tetszenél. :)

2017. jan. 4. 20:19
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

9. Persze, van párom is, aki így szeret. :) Itt a bizonyíték, hogy a külső egyáltalán nem számít. Ugyanis ha a külső lényeges lenne egy kapcsolatban, akkor sohasem lett volna senkim - de szerencsére a belsőm kompenzálja, mert színes egyéniség vagyok, és hiába vannak nekem is bukott kreditjeim, azért vagyok annyira intelligens, hogy tudunk témákról beszélgetni anélkül, hogy percenként visszakérdeznék, hogy 'az mi? o.O'

De akkor is motoszkál bennem a gondolat, hogy milyen lehet akár egy napig is szép arccal rohangálni :"D

2017. jan. 4. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!