Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, számotokra milyen egy ronda lány?
18. Ezért nem ítélünk képről. :"D
Én is tudtam magamról szép képet csinálni, pedig élőben egyáltalán nem vagyok szép.
19. Hajra: Revalid. Nekem megoldotta a problémát. Nem tudom, fested, vasalod-e. Nekem ezek tették tönkre, de amióta nem csinálom, és beszedtem 2 havi Revalidot, teljesen okés a hajam. A vékonysággal meg nem tudom, mi bajotok, én úgy örülnék, ha nem lennék beles :C
21/L
A kövér/zsíros kategória mégpedig nem a szexisen telt fajtából. Ebben az esetben, ha a csajnak álomszép arca van az sem érdekel, mert ilyen kaliberű csajokkal rémálom az ágyban.
Van olyan kombináció is, amikor a testalkatot simán elfogadnám és fétisként is felfognám, de olyan szinten hiányzik az arcából az a tipikus erotikus nőies finom érzékiség - ami amúgy pont elég lenne ahhoz hogy fétisként vonzódjak a kövérebb testéhez is - hogy ugyanúgy csúnyának titulálom. Itt van erre a példára két kép:
De ugyanerre van ellenpélda, amikor ugyanúgy van rajta felesleg, de szexisen oszlik el a testén, ami miatt nem egy zsírkocka (hanem egy tipikus curvy plus size kaliberű dögös csaj) és még az arca is olyan "finom", hogy egyszerűen iszonyatosan vonzónak tartom:
De zárójelben hadd jegyezzem meg, hogy az utcán a csajok 70-80%-át egyből ágyba vinném. Tehát olyan, hogy ronda lány szerintem csak nagyon ritkán van (tényleg előnytelen arc, amivel semmit nem lehet csinosítani).
Én azt látom, hogy a csúnya lányoknak a túlnyomó többsége is ugyanúgy vonzó lenne, ha elkezdene egy minimális mértékben is sportolni és egy kicsit is igényesebb lenne magára (bőrápolás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!