Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú, légyszi segíts. Milyen randikból lesz tartós kapcsolat?
Arra vagyok kíváncsi, hogy miket engedtek meg a másiknak és magatoknak az első néhány randin, hogyha tartós hosszú kapcsolatot szeretnétek a másikkal?
Vagy történik minden ahogy kell, nem fogjátok vissza magatokat? Példákat is szeretnék.
(Azért van a kérdés mert én arra jutottam, hogy ha egyszerűen (gyorsan!) megtetszik valaki és már randiztok, már smaci, vonzalom, akkor a pasiban nem alakul ki az, hogy ez a nő kelljen neki, mert ha vele ilyen gyorsan alakult ki, akkor mással is megprobalja ezt. (nem a szexre gondolok)
nekem kivétel nélkül minden hosszú kapcsolatom úgy indult hogy első randin smaci megvolt, utána kb 1 hét, és a 3 vagy 4. randin szexeltünk.
De szerintem ez mind mind annak a kérdése, hogy mennyire értitek jól meg egymást, mennyire indul be a kémia stb :)
Haverom pl 3 éve van a barátnőjével, ha jól emlékszem fél évig udvarolt neki mire lett szex. Bár tény hogy a csaj akkor 16 volt, ő meg 23...
Szerintem ez a felektől függ, nem feltétlenül a randi tartalmától. Ha jól egymásra találtok, akkor az első randin is már minden megtörténhet, akkor is együtt lehettek életetek végéig. Ezt onnan tudom egészen biztosra, hogy eddig az összes randipartneremmel legkésőbb az ismeretségünk első hetében, olyan 2-3-4. randikon (a találkozások sűrűségétől függően) lefeküdtem már velük (első csókkal együtt, amikor már smacizok, akkor szexelek is, nincs külön véve), és volt, akivel fél éves kapcsolatom volt, volt meg, akihez férjhez mentem. Szóval teljesen biztos vagyok benne, hogy csak a párválasztáson múlik a kérdés.
Amúgy, én úgy gondolom, hogy randikon még annyira sem kell visszafognom magam (személyiség, humor, beszédmennyiség, akármi), mint egyébként, mert ha a felengedett, természetes, mindennapi énem nem tetszik neki, akkor nincs mit keresnünk egymás mellett. Ebbe beletartozik az is, hogy heves vérmérsékletű vagyok, temperamentumos, vagyis ha az elején nem tetszik neki, hogy dugni akarok, akkor sajnálom, lehet mást keresni, később sem fog tetszeni neki (gondolom, ilyen jelenséggel még mondjuk nem találkoztam).
Nos jó kérdés, leírom, hogy én mit gondolok (25/N)-mik a tapasztalataim, mivel már szerencsére nem keresgélek tovább!-tehát van példám olyan randira, ami nem jött össze és olyanra is, amiből tartós kapcsolat lett.
Nos az első és egyben legfontosabb dolog-az utolsó pár mondatodra gondolok- a férfiak nem szeretnek "játszmázni" ezt a nők bonyolítják halálra ( jaj mit gondol, stb.)-Továbbá a csöpögős romantikus filmek huzavonáit is el kell felejteni ( jaj nem hív fel azonnal randi után, kéretem magam, kicsit hisztizek, küldök neki 800 sms-t, majd főhősünk ekkor kétségbe esve rohan kiszemeltjéhez, hogy beismerje csak ő kell neki).
Lehet, hogy kicsit erőltetett amit leírtam, de az ismerősi körömben csupa ilyen szingli csaj van, akik szerint játszmázás és romantikus forgatókönyv nélkül neki nem lesz párjuk... és pont emiatt menekülnek tőlük a férfiak.
Sikertelen randi oka: egyszerűn nem volt meg az összhang- szexuálisan oké volt-pár alkalom erejéig- de vonzalom ( szerelmi, lelki) nem volt-sőt egy idő után idegesítő volt a srác. Mit rontottam el?-semmit, egyszerűen rosszul értelmezte a jelzéseim-ő már belezúgott egyből az olyan nőkbe akik kicsit is kedvesek voltak hozzá-utólag belegondolva ilyen hősszerelmes típus volt...
Sikeres randi: találtam egy intellektusban és habitusban is hozzám nagyon közelálló srácot. Vonzalom nagyon megvolt köztünk, már egy hét után az ágyban kötöttünk ki, persze elsiettük, de 3 éve tartó kapcsolat lett belőle-jövőre esküvő. Hozzá kell tenni, hogy nem vakrandi volt, ismertem előtte , de csak látásból és csak 3-4 szót váltottam vele a randit megelőzően.
Jellemzően a randiknál az volt a különbség, hogy az első srác "csak" a szerelem élményét kereste és erőltette, míg a párommal egymást akartuk jobban megismerni. A jobb megismerés alatt értem azt, hogy érdekelt a múltja családja, milyen könyveket szeret stb.
A másik srácot ez nem érdekelte annyira, ő csak a jövőbe tervezgetett velem ( ami hízelgő is lehetett volna, de átlátram a szitán pár hónappal később).
Jó randi titka a kölcsönős és őszinte érdeklődés.
A rossz randi, ha ez nincs meg. És fel kell ismerni a mögöttes szándékuakat ( azok többnyire nem figyelnek eléggé/magukkal vannak elfoglalva- persze kérdezgetnek téged azért, de nem árt őket tesztelni, hogy tényleg érdeklődnek, vagy csak fel akarnak szedni).
Remélem tudtam segíteni. Sorry, ha hosszú lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!