Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek vannak közvetlen ismerkedési tapasztalatai a Puncs.hu oldallal kapcsolatban?
Én egy 24 éves egyetemista lány vagyok. Az említett honlapon társalgást kezdeményezett velem egy nálam tíz évvel idősebb, tehetős vállalkozó.
Úgy tűnik, hogy komolyra is fordulhat és a támogatásáról biztosított.
Valaki járt már hasonló cipőben? Megéri nem éri?
Ha kérhetem, akkor csak építő jellegű válaszokat írjatok.
Itt aztán hemzseghetnek a puncs.hu-s lányok...
Nekifutásból vagy ilyen hülye vagy alapjáraton? :D
Hasonló jellegű válaszokra számítottam.
Adtam magamnak egy esélyt, de ezek szerint tévedtem.
Ha már egyszer regisztráltál, és találtál is fizetési hajlandóságot mutató kuncsaftot, akkor neked gondolom megéri.
Egyébként meg te szabod a tarifát, azzal ugye tisztában vagy?
Az erkölcsi hegyibeszédet meg hagyjuk, mert te is pontosan tudtad, hogy minek regisztrálsz ilyen oldalra, és hogy ott "anyagi támogatásért cserébe" kell eljátszanod a szeretőt, magyarán pénzért kefélsz.
Legalább csináld okosan, és mondd meg te, hogy miért mennyit kérsz, ne a pasitól várd, hogy majd akció után beáraz, hogy neki ez annyit ért meg, mint a vacsora, amit megettél, meg a szoba, amit kifizetett, úgyhogy öltözhetsz...
A kur.váknál csak a bu.ta kur.vák szánalmasabbak, legalább ne add meg magad gombokért.
Látom, hogy itt mocskolódáson semmi másra sem számítok.
Kiemelt kategóriát adtam meg az életszínvonal elvárásnál, tehát nem luxust. Viszont, ez nem is ide tartozik.
Kikérem magamnak, hogy k...nak neveztek egyesek, akik látatlanban ítélkeznek.
Párkapcsolatban lennék.
Egy párkapcsolatban szeretkeznek is. Ezzel nem tudok mit kezdeni.
Miért elítélendő, ha egy fiatal, csinos lány regisztrál oda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!