Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek vannak közvetlen ismerkedési tapasztalatai a Puncs.hu oldallal kapcsolatban?
Én egy 24 éves egyetemista lány vagyok. Az említett honlapon társalgást kezdeményezett velem egy nálam tíz évvel idősebb, tehetős vállalkozó.
Úgy tűnik, hogy komolyra is fordulhat és a támogatásáról biztosított.
Valaki járt már hasonló cipőben? Megéri nem éri?
Ha kérhetem, akkor csak építő jellegű válaszokat írjatok.
Figyelj kisszívem, mielőtt ennyire kikelsz magadból, előbb nézd már meg, hogy hová regisztráltál, rendben?
Ezen az oldalon a sugar daddykre vadásznak a "dekoratív, igényes főiskolás lányok", akik "támogatót" keresnek.
Jó hogy már nem azt írod, hogy a rosszlanyok.hu-n is igazából csak magányos, szeretetre vágyó, hölgyek keresnek partnereket kötetlen időtöltésre....
Még hogy kapcsolatban lennétek... hát hogyne, szexkapcsolatban, anyagi előnyökért cserébe. Ezt hívják prostitúciónak, akkor is, ha nem a sarkon állva lóbálod a retikülöd, és nem napi 12 kuncsaftot cuppantasz le a kuka mögött térdelve.
Ha ennyire fel vagy háborodva, akkor kur.va gyorsan töröld magad az oldalról, mert ha meglát rajta egy-két ismerős, még érhetnek kellemetlen meglepetések, mikor szemtől szemben leszel lekur.vázva. :D
Azért neveznek kur..nak, mert láthatóan a megélhetési kényszer megléte és az önállóan való boldogulási hajlandóság hiánya jön le a kérdésedből. Ha gondolod az én farkamon is pöröghetsz, bár én csak havi 70k körül tudlak "támogatni", nomeg a családfámon is vagy 4-el kevesebb az évgyűrű. ;p
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!