Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valakinek vannak közvetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek vannak közvetlen ismerkedési tapasztalatai a Puncs.hu oldallal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Én egy 24 éves egyetemista lány vagyok. Az említett honlapon társalgást kezdeményezett velem egy nálam tíz évvel idősebb, tehetős vállalkozó.

Úgy tűnik, hogy komolyra is fordulhat és a támogatásáról biztosított.

Valaki járt már hasonló cipőben? Megéri nem éri?

Ha kérhetem, akkor csak építő jellegű válaszokat írjatok.

2016. dec. 29. 16:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%
"Kikérem magamnak, hogy k...nak neveztek egyesek, akik látatlanban ítélkeznek." Nekem semmi bajom azzal,ha egy nő k..válkodik, ezt egy másik kérdésben leírtam,de akkor vállalja is fel,hogy az, mert akárhogy kikéred magadnak, az vagy, k..va, pénzért fogsz szexuális szolgáltatást nyújtani. Dögöljek meg, ha ez nem prostitúció. Semmivel nem vagy különb azoknál, akik lakáson fogadják a vendégeket. Úgyhogy kis csillagom, te csak ne kérj ki semmit magadnak! De mégegyszer mondom, alapvetően nincs gondom prostikkal, voltam már egy-kettőnél, csak ne kérjék ki maguknak,hogy nem azok,mikor azok.
2016. dec. 29. 17:01
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez kamu, lerí a hozzászólásaidból. :D
2016. dec. 29. 17:03
 13/18 anonim ***** válasza:
80%

Figyelj kisszívem, mielőtt ennyire kikelsz magadból, előbb nézd már meg, hogy hová regisztráltál, rendben?

Ezen az oldalon a sugar daddykre vadásznak a "dekoratív, igényes főiskolás lányok", akik "támogatót" keresnek.

Jó hogy már nem azt írod, hogy a rosszlanyok.hu-n is igazából csak magányos, szeretetre vágyó, hölgyek keresnek partnereket kötetlen időtöltésre....

Még hogy kapcsolatban lennétek... hát hogyne, szexkapcsolatban, anyagi előnyökért cserébe. Ezt hívják prostitúciónak, akkor is, ha nem a sarkon állva lóbálod a retikülöd, és nem napi 12 kuncsaftot cuppantasz le a kuka mögött térdelve.

Ha ennyire fel vagy háborodva, akkor kur.va gyorsan töröld magad az oldalról, mert ha meglát rajta egy-két ismerős, még érhetnek kellemetlen meglepetések, mikor szemtől szemben leszel lekur.vázva. :D

2016. dec. 29. 17:07
 14/18 anonim ***** válasza:
87%
Na látom közben írtál, csak ugye amíg pötyögtettem, addig nem láttam. De ez a "párkapcsolatban akarok lenni" dolog nekem akkor sem kerek. Ha annyira párkapcsolatot akarsz, akkor nem erre az oldalra regisztráltál volna. Neked a pénz kell inkább. Ahogy olvastam most a szóban forgó oldal "reklám" szövegét, nem egy szokványos társkeresőre emlékeztetett. Párkapcsolat..az, hogyne! Pénz kell neked is, ugyan úgy,mint azoknak,akik pl a rosszlányokon hírdetnek.
2016. dec. 29. 17:09
 15/18 anonim ***** válasza:
43%

Azért neveznek kur..nak, mert láthatóan a megélhetési kényszer megléte és az önállóan való boldogulási hajlandóság hiánya jön le a kérdésedből. Ha gondolod az én farkamon is pöröghetsz, bár én csak havi 70k körül tudlak "támogatni", nomeg a családfámon is vagy 4-el kevesebb az évgyűrű. ;p

30/f

2016. dec. 29. 17:39
 16/18 anonim ***** válasza:
Jól van, megvolt a mai napi reklámozás is...
2016. dec. 29. 19:54
 17/18 anonim válasza:
79%
En is egy fiatal lany vagyok 😊 Igazabol nagyon sokan tenyleg csak egy alkalomra keresnek szexpartnert, de vannak nagyon ertelmes es izgalmas ferfiak. Szerintem jo ez az oldal, en is talalkozgatok egy ferfival akit igazan kedvelek
2018. ápr. 5. 16:13
 18/18 anonim ***** válasza:
Azert kivancsi lennek. Mi tortent azota? Belementel? Mi volt?
2018. júl. 23. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!