Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kinek milyen tapasztalatai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen tapasztalatai vannak a különböző társkereső oldalakkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Mikor egyedül maradtam kipróbáltam egyet-kettőt amit nagyon ajánlottak az ismerősi köreimben, de én őszintén csalódtam ezekben.

Ez csak a saját konklúzióm amit elmesélek és ezért is vagyok kíváncsi a többiek tapasztalataira.

Én úgy vettem észre, hogy az ilyen oldalakra regisztráló lányok/nők nagy része vagy elvált családanya (őket megértem), vagy nagyképű, alkalmazkodni képtelen, kiállhatatlan természetű és/vagy pénzéhes lány/nő, akik képtelenek normális kapcsolatot kialakítani. Tisztelet az igen kevés kivételnek. Úgyhogy én ezt rövidre zártam és inkább marad a hagyományos ismerkedési mód.

2015. nov. 28. 17:18
 1/4 anonim ***** válasza:
10%

Szar az összes, teli felszínes, szutyok lelkű 3,14csákkal, mint ahogy ez az oldal is.

F

2015. nov. 28. 17:20
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Teljes mértékben osztom az előttem szóló véleményét. kiegészítve azzal, hogy az ott regisztráló nők ráadásul gátlástalan hazudozók, már amennyiben a 130 kilós zsírdisznóknak van bőr a mangalicaképükön magukat nőiesen teltnek nevezni.
2015. nov. 28. 17:39
 3/4 A kérdező kommentje:

Akkor ahogy látom nem csak nekem vannak ennyire negatív tapasztalataim...

Néha azért bosszant, hogy van egy normális életem amiért megdolgoztam és nem egy ilyen személy próbált belepofátlankodni és kihasználni.

2015. nov. 28. 17:50
 4/4 anonim ***** válasza:
6 év után.. negatív
2015. nov. 28. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!