Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folytassam tovább? Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Néhány hete randizom egy pasival akivel egyre komolyabb a dolog,de nem tudom,hogy bele Menjek e egy komoly kapcsolatba vele. Vázolom a helyzetet:Az srácnál az exe erősen a képben van. Hat hónapja szakítottak,de azóta is beszélnek,és szexuálisan sem tudtak elszakadni egymástól. Szilveszterkor is lefeküdtek, de azt mondta a srác,hogy az volt az utolsó,mert most elkezdik építeni az életüket hogy a későbbiekben újra együtt tudjanak lenni. Én hiszek neki,de a tudat maga zavar. Bele megyek a kapcsolatba,és egy-két év múlva dob,mikor már a lánynak és neki is stabil lesz a helyzete? Ti mit tennétek a helyemben? Vagy mellettem el tudja felejteni a nőt? Tisztelem ,hogy őszinte volt velem,de így mit csináljak? Ha nem én akkor mással lesz együtt,mert azt beszélte a lánnyal,hogy ismerkednek addig mással (egyik sem tud egyedül lenni) de mindenképpen barátok maradnak. Vagy nem számít mit beszéltek a viszonyuk továbbra sem fog megszűnni?2017. jan. 1. 19:32
1/19 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem h a srác 21 éves a nő is,én meg 20 vagyok.
2017. jan. 1. 19:34
2/19 anonim válasza:
pfff
persze az volt az utolsó...ugyan már...XD
ezt cska neked mondja. ha nem jön veled össze, akkor marad az exnél kefélgetni.
így van ez...
26/F
3/19 anonim válasza:
Te tudod. Ha tetszik és jól érzed magad vele akkor szexelgessetek, ennyi. Többet ne akarj. Neked jó a szex vele? Én a helyedben randizgatnák másokkal is és szexelnék vele. Ne gondold túl.
4/19 anonim válasza:
Még nem engedték el egymást.
Ezután is össze fognak járni.
Lehet tönkretesz,lehet nem.
Én személyem szerint nem mennék bele,a pofára esés kockázata miatt.
6/19 anonim válasza:
"azt mondta a srác,hogy az volt az utolsó,mert most elkezdik építeni az életüket hogy a későbbiekben újra együtt tudjanak lenni." - itt jott volna az, hogy kepen rohogod ezt a kapcsolatfuggo farkat es a nagy szerelmi tragediajat, majd otthagyod oket.
8/19 A kérdező kommentje:
Velem még nem feküdt le,mert az exe azt mondta neki,hogy ne feküdjön le senkivel amíg nem hivatalosan de együtt vannak még. És a csaj keresett fel ma reggel,hogy sajnálja,hogy eddig az útban volt, de egy ideig nem lesz most.
2017. jan. 1. 19:44
9/19 anonim válasza:
Eskuszom, nokent mondom, hogy nehany not szarba venni es hulyenek nezni a vilag legkonnyebb dolga. Ezzel a csavoval neked semmi komoly nem alakul, csak keres egy fix vigaszdugast, amig epiti az eletet az exenek, hogy ujra vele lehessen. Te meg hogyhogy nem hanytad el magad ettol a gerinctelensegtol?
10/19 A legrosszabb válasza:
"Szilveszterkor is lefeküdtek, de azt mondta a srác,hogy az volt az utolsó,mert most elkezdik építeni az életüket hogy a későbbiekben újra együtt tudjanak lenni."
Tehát egy jó fél-egy évig majd téged kefélget, aztán amikor rendbe jön a kis "kapcsolatuk", újra összejönnek, és te dobva leszel. Nem akarsz megvilágosodni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!