Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan folytassam tovább?
Figyelt kérdés
Most mentem gimibe(kb 2 hete) és van ott egy lány, 10. -es. Amikor egyszer kétszer elmentünk egymás mellett szemeztünk elég rendesen. Szal láttam rajta hogy lenne némi esélyem nála, csak az a gond hogy a nevét se tudom meg semmi ilyen, facebook-on is keresem mert szinte biztos hogy fenn van. Ha látom mit csináljak? Vagy inkább interneten beszélgessek vele? (kicsit gyorsan beszélek ez nem gond annyira?) bocs hogy hosszú lett de...2010. szept. 15. 21:00
1/9 anonim válasza:
Olyat is csinálhatsz, hogy megkérdezed tőle, merre van egy bizonyos terem, mert ugye még aránylag új vagy, és így szóba elegyedtek. Vagy ismerősön keresztül megismeritek egymást ha van közös ismerős esetleg...
2/9 orsybaba88 válasza:
jól csinálod, fel kell venni a kapcsolatot vele, beszélgessetek pl a menzán, könyvtárban, sulibüfében!!! rengeteg alkalom adódik, próbálkozz! az nem baj, ha gyorsan beszélsz, majd megszokja:)
3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes válaszokat :) Remélem menni fog..
2010. szept. 15. 21:06
4/9 anonim válasza:
Ha nem tod a nevét akkor interneten hogy beszélsz vele?Ha látod hogy ott van afolyosón vagy vlmi köszönj neki kérdezed meg a hanyadikba jár(tudom hogy tudod ,de kezdésnek jó)miújság,milyen órád lesz ,hány órád lesz bla bla ennyi
5/9 anonim válasza:
szerintem ha megtalálod neten akkor se jelöld be meg ne zaklasd levelekkel.. inkább személyesen szólítsd meg, bármi ürüggyel kéréssel kérdéssel..
6/9 A kérdező kommentje:
rendben köszi
2010. szept. 15. 21:36
7/9 A kérdező kommentje:
megtaláltam facebookon
2010. szept. 15. 21:52
8/9 A kérdező kommentje:
irhattok még
2010. szept. 16. 15:29
9/9 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nincs nagyon egyedül és a barátnői elött kicsit gázos nem?
2010. szept. 16. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!