Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért baj az, ha nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, ha nem tudok lelkesedni az internetes ismerkedés elején?

Figyelt kérdés
Társkeresőn sok lány nehezményezte, hogy nem lelkesedem annyira és egyesek még azt is bemagyarázták, hogy akkor biztos nem akarok tőlük semmit. Pedig nem erről van szó, csak egész egyszerűen nekem a temperamentumom ilyen, hogy szép lassan alakulnak ki bennem a dolgok. Nem értem, hova sietnek egyesek. Illetve amíg nem találkoztunk személyesen, addig nincs okom a lelkesedésre mert ott dől el, hogy egyáltalán vonzódom e hozzá.(Hiába gyönyörű szép valaki,attól még egyáltalán nem biztos, hogy hozzám passzol, elsősorban a személyes kisugárzáson, az illaton,hangon,testtartáson múlik a vonzalom, ami online levelezés közben még nem derül ki). Csomószor van, h nem vagyok otthon egész nap mittomén egyetemre megyek be,vagy kajálni valakivel stb. aztán este amikor felnézek, kapom az üzentet a csajtól ,hogy: "ne is folytassuk az ismerkedést, látom ,hogy nem érdekellek téged" Na most erre nem tudok mit válaszolni. Nem tudom, mégis mit vár, h egész nap megállás nélkül vele levelezzek vagy mi? Nekem nincs okostelefonom meg ilyen hasonló biszb_aszaim amin folyton el lehet érni, nem mintha nem engedhetném meg magamnak, de nincs szükségem efféle kütyükre, nem neten élem az életem, jobb szeretek személyesen találkozni, de azt se szoktam elsietni, mivel eléggé elfoglalt vagyok. Sajnos időm nem nagyon van ismerkedni, ezért használok társkeresőt.
2016. dec. 27. 18:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom, mi ennek az oka, vannak ilyen emberek.

Én sem preferom a netes ismerkedést...Szerintem élőben járj nyitottabb szemmel, a szerelem rád fog találni.

2016. dec. 27. 18:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezeket a lánynak kellene leírnod. Egyébként lehet szerelmesnek lenni találkozás nélkül is . Tényleg sokféle van.
2016. dec. 27. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!