Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes ismerkedés. Ha beszélgettek valakivel, de kép alapján nem igazán jön be nektek, de viszont nagyon jó fej a srác, kedves megadjátok neki az esélyt? Elmentek vele randizni?
Én úgy mentem el randizni, hogy sose láttam a férfiról képet, utólag azt mondom, hogy szerencsére.
Élőben eszméletlenül karizmatikus, férfias kisugárzása volt (és jóképű). A képeken úgy néz mindig ki, mintha egy anyámasszony-katonája, félénk és ideggyenge csúnyácska srác lenne.
Több éve párkapcsolatban vagyunk :)
Nem veszíthetsz vele semmit, menj el vele randizni szerintem :)
Én egyszer mentem életemben olyannal randira aki képek alapján nem tetszett. Élőben sem tetszett meg, de annyira mondogatta, hogy próbáljuk meg, adjak neki egy esélyt, hogy belementem.
3 hétig találkozgattunk "jártunk", utána szakítottam vele, mert kiderült hogy mellettem mást keresett, anélkül hogy bármit mondott volna. Akkor fogadtam meg, hogy soha többet nem adok esélyt olyan pasinak aki még csak nem is tetszik.
Egyébként is érett a szakítás, mert nem tudtam vonzódni hozzá sajnos fizikailag, nem volt meg a kémia, és ezen nem segített az sem, hogy esélyt adtam a dolognak. Szóval egyébként sem működött volna a kapcsolat.
Te ismered magad, ha volt már olyan hogy valaki arcra nem jött be, de a személyiségével meggyőzött, adj neki egy esélyt.
Én elmentem pár jóképűnek kinéző pasival, hát basszus semelyik sem nézett ki még csak fele annyira se jól. Volt, akiből csak egy fél arcot láttam és élőben nem csak hogy jól nézett ki, de a hangjába beleszerettem (de csak a haverok lettünk, nem rajtam múlt)
Köszönöm a válaszokat!
Volt már olyan, hogy kép alapján nem jött be az illető, de élőben másmilyen volt, akkor is ódzkodtam a találkozótól. Összejöttünk, 3 évig voltunk együtt. De persze volt ellenkező szituáció is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!