Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdésem a 20+ nőkhöz szól (? )
Hogyan szűröd le magadban, hogy a férfi akivel ismerkedsz, randizol... Ő kell Neked?
És netes ismerkedés esetén?
Az érdekes, izgalmas beszélgetés volt az első tuti jel. Meg hogy csak rá tudok figyelni, ha vele vagyok.
És aztán persze a teljes életszemlélete, tudása, viszonya a világgal és az emberekkel, az, ahogyan ő figyel rám.
No meg hogy egészséges, vonzó férfi legyen. (Kopaszodás, egy kis pocak, magasság, ilyesmi nem számítanak, csak hogy az összhatás megnyerő legyen.)
Jól érzem magam a társaságában, vonzónak találom (pl elképzelem, milyen lehet vele csókolózni, szerelmeskedni), ha nem vagyunk együtt, akkor is gyakran gondolok rá, és szívesen töltök időt vele, akár a szabadidőm "kárára" is- tehát nem csak úgy mellékesen találkozunk, csapatosan, barátokkal, hanem kifejezetten vele, kettesben szeretnék sétálgatni, beszélgetni, programot csinálni, satöbbi. És ha éppen külön vagyunk, akkor várom az időt, amikor együtt lehetünk. Úgy nagyjából ezek olyan jelek, amikből elég egyértelműnek érzem, hogy Ő kell nekem.
Ezeket nem tudom jobban pontosítani. Nyilván kell mindezekhez a sok közös beszédtéma, érdeklődés, magával ragadó személyiség, humor, érezzem rajta, hogy érdeklődik irántam, vonzónak talál, tetszem neki, ezek nagy plusz pontot jelentenek nálam.
Neten még sosem ismerkedtem, de szerintem ott is inkább a személyes találkozó döntene. Ha valaki írásban elég érdekesnek és vonzónak tűnik, akkor szerintem pár napnyi levelezgetés után én inkább személyes találkozóval folytatnám a dolgokat, elvégre az dönt nagyobbrészt, hogy élőben, szemtől szemben milyen az ember, hogyan érzem vele magam, mennyire tudunk oldott légkört teremteni magunk köré, satöbbi.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!