Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőkhöz szól a kérdés! Tudnátok erre választ adni?
Figyelt kérdés
Adott egy majdnem 20 éves lány. Nagyon sok baráttal, jó tanulmányi és sportteljesítménnyel. Jól is néz ki. Hetente bulizik, nagyonis elképzelhető, hogy minden ujjára több fiú jutna. Mégsincs barátja és a neten ismerkedik. Velem. Ez nekem fura. Kérdem én: beletaláltam egy nagyon rendes, értékes ismeretségbe vagy? Erre a vagyra várnám a válaszokat. Mi visz rá ilyen kvalitású lányokat arra, hogy neten ismerkedjenek? Vajon lehet, hogy csak játszadozik? 23/F2012. jún. 24. 17:25
2/16 anonim válasza:
Több dolog is rávihette. Pl csalódás, vagy nem találja meg a barátaiban azt a valamit amit keres bennük, vagy csak új emberekre vágyik. De benne van a játék is, egy flört ami addig tart míg megy a gép, aztán felejtős. Kérdezd meg tőle szerintem
3/16 A kérdező kommentje:
Barát-zóna. Ezt nem értem, ahhoz minek a neten szórakozni ha az ember barátkozni akar? Neki nagyon sok van élőben. Másrészt neten nem lehet barátokat találni, ez hülyeség szerintem.
2012. jún. 24. 17:30
4/16 anonim válasza:
első vagyok akkor te még nem ismered a nőket...
5/16 anonim válasza:
előfordulhat hogy mázlid van :)
nálunk az volt hogy a párom volt nagyon bulizós, csajozós, meg minden... és neten találtunk egymásra bár nem kifejezetten ismerkedési céllal kezdtünk beszélgetni... de a lényeg az hogy már az eljegyzésnél járunk mert megtaláltuk egymásban azt amit mindig is kerestünk :D
6/16 A kérdező kommentje:
Ez a flört dolog elég szomorú lenne ha igaz lenne. Ott tartunk, hogy neten flörtölünk, ne már. Új ismeretségek, de kérdem én azok milyen ismeretségek? A felszínes szó is enyhe rá. Én nem vagyok az effajta ismerkedés híve, pusztán véletlen műve az egész, ezért is csodálkozom és vagyok óvatos.
2012. jún. 24. 17:36
7/16 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy mázlim van... Én ebben inkább nem hinnék. Hogy miért nem? Egyszerűen ordítóan nem illenénk össze ha úgy alakulna, én komoly embernek tartom magam, ő viszont még félig tini, akire nem lehet építeni komolyan, legalábbis én úgy veszem észre. Nos lényeg az, hogy inkább lépek 1-et hátra, mint 2-t előre és megpróbálom kiismerni, már amennyire ki lehet a neten akárkit is... Ha valami nem frankó, akkor pedig volt-nincs, viszlát. Köszönöm a válaszokat! Utolsó nektek meg sok boldogságot!
2012. jún. 24. 17:53
8/16 anonim válasza:
én ugyanez vagyok mint ez a lány..ugyanezt csinálom én is.
pont azért ismerkedek neten mert mindenki ezt gondolja hogy van barátom ezért nem szólít le senki az utcán stb..itt meg azért bátrabban írnak rám az emberek
9/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Ez nekem is megfordult a fejemben, amit mondasz. De megkérdezném: sokáig várni a biztosra az utcán, vagy neten találgatni a hamar jött sok bizonytalan között? Melyik a jobb?
2012. jún. 24. 18:04
10/16 A kérdező kommentje:
És mennyire veszed komolyan a netes ismerkedést? Tehát csak flört, vagy komoly dologra is érdemesnek ítélt illetőt komolyan is tudsz venni? Csak próbálom elképzelni, hogy mi játszódik le benned ilyenkor. Persze ha nem vagyok indiszkrét.
2012. jún. 24. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!