Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz, hogy mindig a nő választ?
tehát h partnert,mindig a nő nézi ki magának,majd eléri h belé szeressen, ez tényleg így van? Tényleg mindig a nőn múlik,h létrejön e a kapcsolat?
És ha igen,akkor h éri el a nő,h a kiszemelt férfi belé szeressen...és miért van az ,h ez fordított esetben soha nem működik? Ha egy férfinek tetszik egy nő,akár a feje tetejére is állhat,akkor se lesz semmi,ha a nő nem úgy érez iránta...
Igen, ha a nőnek nem tetszik, akkor akármi lehet, nem fog semmi sem történni.
De ha sok lánynak tetszel, akkor te választasz közülük. Sok vasat kell tartani a tűzben és akkor te választasz.
Bocs, ha 10-ből választok egyet, akkor én választok.
Ennyi erővel a férfi is választ. Ő, mint egy férfi kiválaszt egy nőt. Más kérdés, hogy ugyanígy rajta kívül 10 férfi ugyanezt a nőt választja. Akiből a nő kiválaszt egyet.
Ez fordítva is így van.
Hát szerintem ez full kölcsönös alapon megy
Mert enmgem sokan környékeznek meg lányok (hatalmas bánatomra) mert azt hiszik heteró vagyok.....
Csak azért mert magas, sportos vagyok... közben a lánykoszorú miatt, lepattintják rólam a jópasikat... áhhhh. szóval nem mindenki mázlista, én sem...
NADE!
Mivel többségben a pasik kezdeményeznek, ezért a nők válogathatnak választhatnak!
itt mindig megy azon a vita, hogy ki kezdeményezzen, de erre a nők 99%-a. rávágja h a pasinak kell mindenáron, ő soha nem fog.....(bocs de az ilyen önelégültekkel nem is foglalkozok és nem azért mert nem kezdeményeznek hanem mert ilyenek)
Amúgy kezdeményező típus vagyok!! bármilyen hihhhetetlen!
Ez a válogatás nem keverendő össze azzal, hogy ha az utcán látsz 10 nőt vagy 10 pasit abbol melyik tetszik! Mert ez a kérdés onnantól lép érvénybe, hogy köszöntök egymásnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!