Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg igaz, hogy mindig a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz, hogy mindig a nő választ?

Figyelt kérdés

tehát h partnert,mindig a nő nézi ki magának,majd eléri h belé szeressen, ez tényleg így van? Tényleg mindig a nőn múlik,h létrejön e a kapcsolat?

És ha igen,akkor h éri el a nő,h a kiszemelt férfi belé szeressen...és miért van az ,h ez fordított esetben soha nem működik? Ha egy férfinek tetszik egy nő,akár a feje tetejére is állhat,akkor se lesz semmi,ha a nő nem úgy érez iránta...

2012. márc. 20. 10:52
 1/9 anonim ***** válasza:
45%

Igen, ha a nőnek nem tetszik, akkor akármi lehet, nem fog semmi sem történni.

De ha sok lánynak tetszel, akkor te választasz közülük. Sok vasat kell tartani a tűzben és akkor te választasz.

2012. márc. 20. 10:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem, akkor sem ő választ, hanem az az egy.
2012. márc. 20. 11:13
 3/9 anonim ***** válasza:

Bocs, ha 10-ből választok egyet, akkor én választok.

Ennyi erővel a férfi is választ. Ő, mint egy férfi kiválaszt egy nőt. Más kérdés, hogy ugyanígy rajta kívül 10 férfi ugyanezt a nőt választja. Akiből a nő kiválaszt egyet.

Ez fordítva is így van.

2012. márc. 20. 11:18
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ez full kölcsönös alapon megy

Mert enmgem sokan környékeznek meg lányok (hatalmas bánatomra) mert azt hiszik heteró vagyok.....

Csak azért mert magas, sportos vagyok... közben a lánykoszorú miatt, lepattintják rólam a jópasikat... áhhhh. szóval nem mindenki mázlista, én sem...

2012. márc. 20. 11:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Kérdező!Amit leírtál az úgy baromság ahogy van!Egy kapcsolathoz 2 ember kell.A férfin is ugyanúgy múlik.Már össze sem tudnám számolni hány nő alázta meg saját magát miattam.Egy nő is ugyanúgy szarik,hugyál,és izgul.Semmivel sem többek a férfiaknál. 23/F
2012. márc. 20. 11:41
 6/9 anonim ***** válasza:
nem
2012. márc. 20. 11:49
 7/9 anonim ***** válasza:

NADE!

Mivel többségben a pasik kezdeményeznek, ezért a nők válogathatnak választhatnak!

itt mindig megy azon a vita, hogy ki kezdeményezzen, de erre a nők 99%-a. rávágja h a pasinak kell mindenáron, ő soha nem fog.....(bocs de az ilyen önelégültekkel nem is foglalkozok és nem azért mert nem kezdeményeznek hanem mert ilyenek)

Amúgy kezdeményező típus vagyok!! bármilyen hihhhetetlen!

Ez a válogatás nem keverendő össze azzal, hogy ha az utcán látsz 10 nőt vagy 10 pasit abbol melyik tetszik! Mert ez a kérdés onnantól lép érvénybe, hogy köszöntök egymásnak!

2012. márc. 20. 14:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen a nő választ:))) Hogy mivel éri el hogy beleszeress? Hát sok pasi próbálta már megfejteni a nőket, de soha nem sikerült:) Akinek meg igen lásd Casanova sok nő kegyeibe fogadta:) Sok sok ügyes húzás van egy nőnek amit bevethet egy pasiért:)) És de működik fordítottan is, ha sokat teszel azért a nőért akit választottál lehet hogy a tiéd lesz majd:))
2012. jún. 24. 17:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Eszembe jutott még valami egy bölcsesség:)) Ha egy nőnek rossz napja van ,neked is az lesz tutira:DD
2012. jún. 24. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!